Καλησπέρα από Buenos Aires.Καλησπέρα από το Santo Domingo. Μα 7 ??? !!!
Από Ασία τιποτα;
Perdón
Ελπίζουμε για καλύτερα στην επόμενη Mundovision.
Που θα οδηγείτε και καλύτερα
Ασία και Αφρική είναι μακριά προς το παρόν
Καλησπέρα από Buenos Aires.Καλησπέρα από το Santo Domingo. Μα 7 ??? !!!
Από Ασία τιποτα;
Εντωμεταξύ το σκεφτόμουν πριν ότι είναι η μόνη χώρα που έχω επισκεφθεί αλλά δεν έχω πάει στην πρωτεύουσα της. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλές χώρες που ενώ τις επισκέπτεσαι δεν πας σχεδόν ποτέ στην πρωτεύουσα.Ας έκαναν την Πόλη πρωτεύουσα, που πιάνει και Ασία και Ευρώπη, να την βγάζαμε πρώτη των πρώτων
Ενδεικτικά είπα, περίμενε να βρω κι αυτές που λες:Εντυπωσιακές οι 49 αναφορές σε Λισσαβώνα και οι 36 σε Στοκχόλμη. Όπως και ότι λείπουν Βιέννη, Πράγα, Βουδαπέστη (κλασσικές πόλεις για πρώτα ταξίδια).
Εγώ πάλι το έχω κάνει σε αρκετές χώρες αυτό. Να τις έχω επισκεφτεί -και μάλιστα μπορεί και επανειλλημένως- και να μην έχω πάει στην πρωτεύουσα.Εντωμεταξύ το σκεφτόμουν πριν ότι είναι η μόνη χώρα που έχω επισκεφθεί αλλά δεν έχω πάει στην πρωτεύουσα της.
Όντως είναι πολύ σπάνιο το φαινόμενο, μη ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για μια χώρα που το τουριστικό ενδιαφέρον στη πρωτεύουσα είναι αρκετά μειωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα, οπότε είναι λογικό να συμβαίνει.Εντωμεταξύ το σκεφτόμουν πριν ότι είναι η μόνη χώρα που έχω επισκεφθεί αλλά δεν έχω πάει στην πρωτεύουσα της. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλές χώρες που ενώ τις επισκέπτεσαι δεν πας σχεδόν ποτέ στην πρωτεύουσα.
Και αυτό είναι λογικό να συμβαίνει. Για παράδειγμα στην Ιταλία, μπορεί να πάει κάποιος δέκα φορές, να δει αξιόλογες πόλεις, αλλά να μη παει καν στη πρωτεύουσα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην Ισπανία για παράδειγμα. Γίνεται, ιδιαίτερα στα κοντινά, όχι τόσο στα μακρινά νομίζω.Εγώ πάλι το έχω κάνει σε αρκετές χώρες αυτό. Να τις έχω επισκεφτεί -και μάλιστα μπορεί και επανειλλημένως- και να μην έχω πάει στην πρωτεύουσα.
Με αυτή τη λογική το είπα. Ότι η πρωτεύουσα δεν έχει κάτι να δεις. Αλλιώς φαντάζομαι θα πηγαίναμε. Πχ κάποιος μπορεί να έχει πάει Βενετία αλλά όχι Ρώμη αλλά δε θα πεις ότι δε πάω Ρώμη γιατί δεν έχει κάτι να δώ.Όντως είναι πολύ σπάνιο το φαινόμενο, μη ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για μια χώρα που το τουριστικό ενδιαφέρον στη πρωτεύουσα είναι αρκετά μειωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα, οπότε είναι λογικό να συμβαίνει.
Πες μου για ποιες χώρες. Αν και το πιο χρήσιμο θα ήταν η απόκλιση (στις χώρες της πρώτης δεκάδας πάντως είναι μικρή), αλλά γι αυτά θα πρέπει να επιστρέψει ο @kalspiros.Ωραίο στατιστικό θα είναι να δώσεις και εύρος βαθμολογιών.
πχ στη Βιέννη έχουν δώσει βαθμολογιία από 5 έως 19
Α έγινε μάχη, όχι αστεία!Λοιπόν η βαθμολογία τοπ-20 έως σήμερα: