• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Travelstories Newsletter

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Επειδή το καλό πρέπει να λέγεται, θέλω να πω πόσο μου άρεσε η νέα μορφή που πήρε το newsletter. Το βρήκα πολύ ελκυστικό και καλοσχεδιασμένο. Είναι στημένο πολύ έξυπνα και τραβάει το βλέμμα πολύ θετικά. Μου άρεσε και η γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί και το γενικότερο layout.
Αν και είμαι απ' αυτούς που μπαίνουν καθημερινά σχεδόν στο σάιτ και άρα δεν χρειάζομαι τέτοιου είδους ενημέρωση, νομίζω ότι θα προσελκύσει πολλούς απ' αυτούς που κάποτε γράφτηκαν στο φόρουμ και μετά το ξέχασαν, να ξαναμπουν για να διαβάσουν όλα αυτά τα ωραία που περιγράφονται στο μέιλ.
Συνεχίστε την καλή δουλειά και συνεχίστε να μας εκπλήσετε ευχάριστα!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστούμε πολύ, προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε το site σε όλους τους τομείς. Και υπάρχουν πολλά που θα δείτε να γίνονται το επόμενο διάστημα. ;)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Υπάρχει travelstories newsletter...?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κι εκτός αν το google δεν το πηγαίνει αυτόματα στα spam, όπως σε εμένα....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πρέπει να έρχεται μια φορά το μήνα ή κάπου τόσο στο μέιλ σου. Εκτός κι αν υπάρχει επιλογή να μην το δέχεσαι...
Υπάρχει σε κάθε newsletter λινκ διαγραφής για όποιον θέλει να μην την λαμβάνει. :)

Κι εκτός αν το google δεν το πηγαίνει αυτόματα στα spam, όπως σε εμένα....
Ξέρω ότι σε κάποιους πήγαν στα spam, θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε αυτό.

manelaki

Member
Αν δεχεστε πολλα mails μπορειτε να φτιαξετε ενα φιλτρο στο gmail και να πηγαινει κατευθειαν εκει σε δικο του φακελο.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
γραφτηκα και γώ μπάς και μου στελνει κανένα κουπόνι για φαγητό.:D
αν μου στέλνει και φαγητό ακόμα καλύτερα!!ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνουν αυτά τα newsletters..

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
γραφτηκα και γώ μπάς και μου στελνει κανένα κουπόνι για φαγητό.:D
αν μου στέλνει και φαγητό ακόμα καλύτερα!!ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνουν αυτά τα newsletters..
Με 10 κουπονια παιρνεις dvd με τα αποφθεγματα του Παγκαλου, με 20 σε γραφουν τσαμπα συνδρομητη στο ριζοπαστη, για φαγητο δεν διαβασα τιποτα...

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Εσύ από πάνω μη γράφεις τέτοιες λέξεις γιατί δε θέλει και πολύ να αλλάξει ρότα το θέμα...

Def, πράγματι πολύ καλό (και αυτό), ευχαριστούμε!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ευχαριστούμε def..
αντε και σε φαγητοletters με το καλό..
γράψε με απο τώρα!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα