Travelstories GO!

viktoria

Member
Καλή αρχή στην καινούργια προσθήκη παιδιά! :clap:
Άντε και οργάνωση ταξιδιωτικών γκρουπ :D
Καλησπερα κι απο μενα ,η ιδεα να γινουν και γκρουπ απο τραβελοστοριτες που ειναι πολυ εμπειροι στα τουρ για ψαγμενα αξιοθεατα θα ειναι νομιζω το κατι αλλο για να ξεχωρισει το σαιτ!

angie82

Member
Εδώ και 13 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο, το Travelstories έχει δημιουργήσει μια δυναμική κοινότητα χιλιάδων ταξιδιωτών. Τα μέλη μας έχουν αφηγηθεί ταξιδιωτικές ιστορίες από όλα τα μέρη του κόσμου, και συνεχίζουν να διευρύνουν τους ταξιδιωτικούς μας ορίζοντες με τις περιπέτειές τους σε προσιτούς και απρόσιτους προορισμούς.

Από σήμερα, το Travelstories επεκτείνεται και ξεκινάει το Travelstories GO!

Το Travelstories GO είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων, που συγκεντρώνει ναύλους από εκατοντάδες διαφορετικά σάιτ αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτορείων, και προσπαθεί πάντα να παρουσιάζει τις καλύτερες τιμές.

Το Travelstories GO είναι μια φυσική συνέχεια του Travelstories: τόσα χρόνια τα μέλη μας ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, οπότε καιρός ήταν να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε να βρίσκει τις καλύτερες δυνατές τιμές για να πραγματοποιεί τα ταξιδιωτικά του όνειρα. :)

Παρότι το Travelstories GO είναι μια καινούρια προσπάθεια και ήδη έχουμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας για περαιτέρω υλοποίηση στο εγγύς μέλλον (πχ εργαλεία multi-city και τιμές για +- 3 μέρες), η ομάδα που δούλεψε για να το ετοιμάσει είμαστε σίγουροι ότι και στην παρούσα μορφή του θα βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο να εντοπίσει τις καλύτερες δυνατές τιμές για τα αεροπορικά εισιτήρια που ψάχνει. Ίσως είναι και ενδεικτική σύμπτωση που ήδη το χρησιμοποίησα για να κλείσω αεροπορικά για το ταξίδι όνειρο που είχα πάντα στη Νέα Ζηλανδία, και ελπίζω να υπάρξουν πολλοί ακόμα που θα το βρουν χρήσιμο!

Πολύ σύντομα μέσω του Travelstories GO θα μπορούμε να απολαμβάνουμε δωράκια και εκπτώσεις σε διάφορες επιχειρήσεις, ταξιδιωτικές και μη, οπότε συντονιστείτε τους επόμενους μήνες!

Μπείτε στο Travelstories GO εδώ: https://go.travelstories.gr
SUPER :) ευχαριστούμε!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δευκαλιων καλοταξιδο το site.. Μου αρεσει που μπορεις να πατησεις "αλλαγη" στις επιλογες σου, στα περισσοτερα site χρειαζεται να γυρισεις πισω για να κανεις αλλαγη arrival ή ημερομηνιας..

Προτασεις:
1) Τα αποτελεσματα της αναζητησης με πτησεις με ιδιες τιμες να εμφανιζονται ολα μαζι, οπως υπαρχει πχ στο pamediakopes. Καπως ετσι για παραδειγμα..

upload_2018-8-28_12-41-2.png

2) Το ημερολογιο στην αναζητηση να ξεκιναει απο Δευτερα και οχι απο Κυριακη..

Αυτα :) Και παλι καλες δουλειες

kapetand

New Member
Καλησπερα σε ολους. Μπορω να κανω κρατηση εισιτηριων κτελ μεσω του site η οχι;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι δεν υπάρχει app, και δεν ξέρω αν θα φτιάξουμε, καθώς τα responsive sites πια δουλεύουν πολύ καλά σε κινητά τηλέφωνα, και το GO λειτουργεί μια χαρά σε κινητό απ'όσο έχουμε δει. :)

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Όχι δεν υπάρχει app, και δεν ξέρω αν θα φτιάξουμε, καθώς τα responsive sites πια δουλεύουν πολύ καλά σε κινητά τηλέφωνα, και το GO λειτουργεί μια χαρά σε κινητό απ'όσο έχουμε δει. :)
Το bug το είδες?

Ενώ έχω βάλει στα φίλτρα να βγάζει μόνο πτήσεις απευθείας μου βγάζει και με στάσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το έχω αναφέρει στην ομάδα και θα φτιαχτει λογικά τις αμέσως επόμενες μέρες. Αυτό πάντως είναι μόνο στην αρχική αναζήτηση. Όταν είσαι στη σελιδα των αποτελεσμάτων είδα ότι το φίλτρο δουλεύει κανονικά :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ενώ έχω βάλει στα φίλτρα να βγάζει μόνο πτήσεις απευθείας μου βγάζει και με στάσεις.
Λοιπόν έχουμε ξεκινήσει και διορθώνουμε τα διάφορα που έχετε αναφέρει, αυτό ήδη φτιάχτηκε. :)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δευκαλιων επι τη ευκαιρια εκλεισα και κατι εισιτηρια που ηθελα.

Μια ακομα υποσημειωση-suggestion, να υπαρχει ενα εμφανες διαχωριστικο αναμεσα στους μηνες στην αναζητηση γιατι με τα νουμερα και τις μερες εκει μπερδευεσαι (attached screenshot)

upload_2018-9-12_11-15-47.png

Attachments

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος