maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Πιθανόν να έχεις δίκιο.Δεν έχω ελέγξει πως μοιράζονται τα views γι'αυτό είπα το παραπάνω.
Προσυπογράφοντας τα παραπάνωΘα μπορούσε να προστεθεί εδώ ένα poll του τύπου:
Πώς θα προτιμούσατε να επιλεγούν ο ιστορίες που θα συμπεριληφθούν;
- Να συμπεριληφθούν οι ιστορίες που κερδίζουν το διαγωνισμό Ιστορία του Μήνα
- Να προτείνει ο κάθε συγγραφέας που επιθυμεί να συμπεριληφθεί μία του ιστορία και να ψηφίσουν όλα τα μέλη ποιες θα συμπεριληφθούν
- Να ψηφίζει ο καθένας με ένα όριο όποιες ιστορίες θέλει χωρίς περιορισμό και μετά να μπουν επιπλέον κριτήρια
+όποια άλλη πιθανή εκδοχή σκεφτείτε.
Εδώ τρομάζουμε να διαβάσουμε και να ψηφίσουμε τις ιστορίες του μήνα, θα επιλέξουμε πάνω από 200+ ;;; :roll:Γιατί να μη βάλουμε ένα poll από το να λέμε ο καθένας τα δικά του; Ευκολότερο δεν είναι; Και να ορίσει ο Def ή κάποιος moderator πότε θα λήξει το poll ώστε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα σεβαστούν όλοι γύρω από το πώς θα επιλεγούν οι ιστορίες.
Απλά θα σου πω ποια είναι η δική μου ένσταση με τις ιστορίες του μήνα του έτους 2008. Καλές, χρυσές, δε λέω, και εγώ ψήφισα μαζί με πολλούς άλλους και τις απόλαυσα, αλλά επειδή ήταν οι πρώτες δεν έχουν όλες όσες ψηφίστηκαν στην τριάδα κάθε μήνα αυτό το "κάτι". Ήταν οι πρώτες ιστορίες και οι συγγραφείς σε μερικές περιπτώσεις είναι λίγο συγκρατημένοι. Από το 2009 και εξής, οι ιστορίες γίνονται πιο τολμηρές. Επίσης, πρέπει να αναλογιστούμε το ενδεχόμενο να μην καταφέρουμε να κάνουμε ακόμα μία μελλοντική έκδοση του βιβλίου, οπότε δε θα ήταν καλύτερο να έχουμε ήδη μια ανάμεικτη και καλή; Από όλα τα έτη, από διαφορετικούς συγγραφεις και εντελώς διαφορετικούς προορισμούς.Εδώ τρομάζουμε να διαβάσουμε και να ψηφίσουμε τις ιστορίες του μήνα, θα επιλέξουμε πάνω από 200+ ;;; :roll: