• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member
Δεν "βγαινουν"...ειναι μονιμα πανω απο το "κουτακι" που γραφεις.Αμα δεν υπαρχουν,δεν ξερω...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σήμερα πρόσεξα ότι πάλι κλικάροντας το όνομα κάποιου μέλους φαινεται η δραστηριότητα του..was last seen viweing κλπ κλπ,
πως έτσι;
Επανήλθε με την αναβάθμιση, καλά έκανες και το παρατήρησες, θα το φτιάξω μέσα στο σ/κ ;)

Edit: το διόρθωσα, αν φαίνεται πουθενά αλλού μου λέτε.

Last edited:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Επανήλθε με την αναβάθμιση, καλά έκανες και το παρατήρησες, θα το φτιάξω μέσα στο σ/κ ;)
Πάνω από τα μηνύματα, δεξιά, κανονικά εμφανίζει την επιλογή Recent Posts. Όταν όμως το πατάω μία φορά, μετά η επιλογή αυτή χάνεται και στη θέση της στο ίδιο ακριβώς σημείο υπάρχει το Σημειώστε όλα ως Διαβασμένα. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Καμιά απάντηση γι' αυτό έχουμε;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
@mariath δε καταλαβαίνω τι γράφεις εκεί, δεν υπάρχει επιλογή recent posts, όλες οι επιλογές είναι γραμμένες στα ελληνικά, μήπως έχεις επιλεγμένη αγγλική γλώσσα κατά λάθος; τσέκαρε κάτω κάτω δεξιά, έχει επιλογή γλώσσας.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
@mariath δε καταλαβαίνω τι γράφεις εκεί, δεν υπάρχει επιλογή recent posts, όλες οι επιλογές είναι γραμμένες στα ελληνικά, μήπως έχεις επιλεγμένη αγγλική γλώσσα κατά λάθος; τσέκαρε κάτω κάτω δεξιά, έχει επιλογή γλώσσας.
Η γλώσσα είναι ελληνικά. Το απόγευμα θα σου βάλω screenshots για να καταλάβεις τι λέω.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μου το περιέγραψε η @anny - το recent posts δε θάπρεπε καν να υπάρχει εκεί, προσφέρει κάτι διαφορετικό από το "νέα μηνύματα" ; το ίδιο πράγμα δεν είναι;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Όχι, μην το βγάλετε γιατί δείχνει όλα τα καινούργια μηνύματα είτε τα έχεις διαβάσει είτε όχι, ενώ το "νέα μηνύματα" σου δείχνει μόνο όσα δεν έχεις διαβάσει. Και συμφωνώ με τη mariath να παραμένει στη θέση της η επιλογή αυτή.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Όχι, μην το βγάλετε γιατί δείχνει όλα τα καινούργια μηνύματα είτε τα έχεις διαβάσει είτε όχι, ενώ το "νέα μηνύματα" σου δείχνει μόνο όσα δεν έχεις διαβάσει. Και συμφωνώ με τη mariath να παραμένει στη θέση της η επιλογή αυτή.
@Defkalion Ακριβώς αυτό. Το "νέα μηνύματα" παραβλέπει όσα έχουν διαβαστεί ενώ το "recent posts" τα δείχνει όλα.
Ελπίζω τα δύο screen shots να βοηθάνε. Το δεύτερο έχει παρθεί αφού έχω πατήσει "recent posts". Η επιλογή αυτή ενεργοποιείται πάλι αν ξαναπατήσω το "νέα μηνύματα".
file1.JPG
file2.JPG

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Thankyou, κατάλαβα. Έτσι όπως το διαβάζω, το recent posts θάπρεπε να είναι στο ίδιο "επίπεδο" με το νέα μηνύματα (το οποίο πρέπει να γίνει "αδιάβαστα μηνύματα" μάλλον)

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Edit: το διόρθωσα, αν φαίνεται πουθενά αλλού μου λέτε.
Στο προφίλ φαίνεται ακόμη (... was last seen: ... )

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
κι εγώ στο recent βλέπω αυτά τα 2 που μόλις πριν λίγο έγραψα. Στο νέα δε μου τα δείχνει

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic