Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Χμμμμ σωστή η παρατήρηση αυτή, δε τόχα σκεφτεί έτσι... Βασικά επειδή είναι μερικές που είναι χρόνια παρατημένες δε ξέρω τι να τις κάνουμε αυτές...
Ευχαριστώ για την απάντηση και το ότι μου το ξεκαθάρισες. Γι΄αυτό και το like.Ακριβώς. Δεν έβρισκα ούτε πριν καμία αξία, ούτε και τώρα βρίσκω μου είναι αδιάφορα. Θα τα άφηνα έτσι επομένως αλλά αφού υπήρξε πρόβλημα με κάποια μέλη που είπαν ότι τους ενοχλεί η φάση αυτή, θα τα φάω και πάπαλα.
Ισως θα μπορούσε να γίνει μια λειτουργία ώστε αν μια ιστορία μείνει ανενεργή για ένα συγκεκριμένο διάστημα (πχ 2 μήνες) , να στέλνει αυτόματα μνμ στο μέλος που γράφει την ιστορία ώστε αν θέλει να τις θεωρήσει ως ολοκληρωμένες (γιατί μερικές τέτοιες είναι ήδη, απλά δεν έχουν μεταφερθεί, προφανώς δεν έχει ειδοποιηθεί ποτε κάποιος) είτε να τις συνεχίσει - πάντα σε μορφή ευγενικής παράκλησης - καθώς είναι κ πολλές που έχουν ξεχαστεί απο μέλη τα οποία είναι ενεργά.Χμμμμ σωστή η παρατήρηση αυτή, δε τόχα σκεφτεί έτσι... Βασικά επειδή είναι μερικές που είναι χρόνια παρατημένες δε ξέρω τι να τις κάνουμε αυτές...
Δεν μου αρέσει που δεν έχω γενική εποπτεία των τελευταίων μηνυμάτων σε κάθε φόρουμ (ή κάνω κάτι λάθος) .
Επιπλέον των παραπάνω, (επειδή και άλλοι το έψαχναν), υπάρχει και η επιλογή "All recent messages", στην καρτέλα των νέων μηνυμάτων, στη δεξιά πλευρά της σελίδας.Μπαίνοντας στην καρτέλα forum, στο επάνω μέρος της οθόνης σου, έχει με κόκκινα γράμματα την επιλογή "Νέα μηνύματα". Εκεί θα βρεις μαζεμένα όλα τα μηνύματα που δεν έχεις διαβάσει.
Αν θέλεις να βρεις γενικά μηνύματα από διάφορες κατηγορίες, πας πάλι στην καρτέλα forum και διαλέγεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει. Εκεί περιλαμβάνονται διαβασμένα και αδιάβαστα.
Αν θες να δεις μόνο τα θέματα που παρακολουθείς ήδη, πας ή στην επιλογή "θέματα που παρακολουθείτε" δίπλα στα κόκκινα γράμματα των νέων μηνυμάτων, ή πας στο πάνω μέρος της σελίδας, εκεί που έχει το όνομά σου και πατάς την επιλογή "θέματα που παρακολουθείτε" στη δεξιά πλευρά των επιλογών.
Σε κάθε περίπτωση, τα θέματα που περιλαμβάνουν αδιάβαστα μηνύματα είναι με πιο σκούρο χρώμα (bold) και για να πας κατευθείαν στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα, πατάς την τελίτσα αριστερά από τον τίτλο του θέματος.
Παιδιά να ρωτήσω κάτιιιιιι; Το FYROM γιατί το λέει Μακεδόνια; Είναι ανθελληνικό το φόρουμ να κλείσει, ντροπή.Όχι ρε συ όλα κουλ, ασχολούμαι με online communities 15 χρόνια τώρα, κι'εγώ όταν είμαι απλός user αλλού τα ίδια κάνω, είναι φυσιολογικό. Ελάχιστοι θα μπουν στη διαδικασία να διαβάσουν 15 σελίδες τόπικ και μετά να γράψουν, έτσι είναι το πράμα. Αλλά εγώ εξακολουθώ να τα λέω και ότι σώσουμε
ΒλαμμένεΠαιδιά να ρωτήσω κάτιιιιιι; Το FYROM γιατί το λέει Μακεδόνια; Είναι ανθελληνικό το φόρουμ να κλείσει, ντροπή.