Ti μου θύμισες.Πριν μερικά χρόνια άκουσα έναν πιτσιρικά που έλεγεΧωρίς να έχω πάει, από αυτά που έχω διαβάσει ψηφίζω δαγκωτό Μαδρίτη..μπορεί να έχει πιο πολλούς υποστηρικτές η Βαρκελώνη αλλά παρατήρησα εδώ ότι οι υποστηρικτές της Μαδρίτης την υποστηρίζουν πολύ πιο θερμά!!Εκτός αυτού μου απ όσο το έχω ψάξει στο νετ και από φωτογραφίες προτιμώ Μαδρίτη
Στην αρχή του τόπικ λέει ότι ψηφίζουμε και χωρίς να έχουμε πάει..δεν το έχω κάνει για άλλα μέρη αλλά επειδή αυτά τα δύο και γενικά η Ισπανία με ενδιαφέρουν πολύ έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα και θεώρησα ότι μπορώ να ψηφίσω!Και ο πιτσιρικάς δίκιο είχε..το σεξ φαίνεται καλό και από φωτογραφίες και βίντεο!Ti μου θύμισες.Πριν μερικά χρόνια άκουσα έναν πιτσιρικά που έλεγε
Έχω ακούσει πολλά,έχω δει στο Νετ πολλές φωτογραφίες και βίντεο
αν και δεν έχω κάνει ,το συμπέρασμα μου είναι ότι το σεξ είναι καλό!!!!!!!!!!!
Εχεις ομως την ταση να ψηφιζεις σε wars για πολεις που δεν εχεις παει, προσπαθωντας μαλιστα να δικαιολογησεις τη χαρτοριχτρικη ψηφο σου...Στην αρχή του τόπικ λέει ότι ψηφίζουμε και χωρίς να έχουμε πάει..δεν το έχω κάνει για άλλα μέρη αλλά επειδή αυτά τα δύο και γενικά η Ισπανία με ενδιαφέρουν πολύ έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα και θεώρησα ότι μπορώ να ψηφίσω!Και ο πιτσιρικάς δίκιο είχε..το σεξ φαίνεται καλό και από φωτογραφίες και βίντεο!
Έχεις την τάση να με παρακολουθείς και να ασχολείσαι πολύ μαζί μου!Ελεύθερος χρόνος μάλλον! Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα! Έριξα την ψήφο μου όπου ήθελα εφόσον μπορώ..από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες! Μαδρίτη λοιπόν και ξανά Μαδρίτη!!Εχεις ομως την ταση να ψηφιζεις σε wars για πολεις που δεν εχεις παει, προσπαθωντας μαλιστα να δικαιολογησεις τη χαρτοριχτρικη ψηφο σου...
Ναι την εχω την ταση. Δεν περνας και απαρατηρητη. Και πολυς ελευθερος χρονος, δεν φανταζεσαι ποσος... Απλετος.Έχεις την τάση να με παρακολουθείς και να ασχολείσαι πολύ μαζί μου!Ελεύθερος χρόνος μάλλον!