alma
Member
Απαξιώνεις και εσύ τα πάντα!Που τη βρήκες αυτή την μνημειωδών διαστάσεων μπούρδα;
Για να τα βάλουμε σε μια σειρά, η Γένοβα από που προέκυψε? το Imbd λέει ψέμματα ή αγνοεί κάτι?Κάνε μια βόλτα μια καθημερινή βράδυ στη Huertas ή στη Lavapies (ή στην Chueca, ή στη Malasana, ή στη Latina, ή...), και ξαναδές το το σχόλιο...
Προέκυψε από τη μνήμη μου, από όταν είχα δει την ταινία πριν τόσα χρόνια. Μπορεί να ήταν Νάπολι και να μη θυμάμαι καλά. Ου γαρ έρχεται μόνον...Για να τα βάλουμε σε μια σειρά, η Γένοβα από που προέκυψε? το Imbd λέει ψέμματα ή αγνοεί κάτι?
Μα δεν νομίζω,οτι κάποιος εδώ απαξιώνει την πόλη και την ιςτορία της Ρώμης,λέγοντας οτι του αρέσει η Μαδρίτη!Ελεος....Για το μόνο που διαφωνώ είναι η προσπάθεια απαξίωσης μιας πόλης που η προσφορά της στο πολιτισμό τις τέχνες και στην ιστορία είναι ανεκτίμητες και δεν είναι θέμα ηλικίας για να το εκτιμήσεις.
Μήπως μόνο ότι είναι στις όχθες και μέσα στον Σηκουάνα?Και όλο το ιστορικό κέντρο του Παρισιού επίσης. Και όχι μόνο.
Διάβασε λίγο τα σχόλια και την έπαρση όσων είναι υπερ της Μαδρίτης και αν δεν δεις ένα μικρό ίχνος ειρωνίας, τότε μάλλον γράφτηκα σε λάθος φορουμΜα δεν νομίζω,οτι κάποιος εδώ απαξιώνει την πόλη και την ιςτορία της Ρώμης,λέγοντας οτι του αρέσει η Μαδρίτη!Ελεος....
Μιλάμε για που περνάει καλύτερα ο καθένας.Και αρκετοί περνάνε καλύτερα στην Μαδρίτη...
Εγώ προσωπικά λατρεύω την Ρώμη...στα δικά μου μάτια είναι η ομορφότερη πόλη που έχω πάει μέχρι τώρα και ίσως να μείνει πάντα πρώτη.
Αλλα περί ορέξεως......
ΥΓ.που είναι ο @tripakias βρε παιδιά;πολύ θα του άρεσε η κουβέντα μας...