panpan
Member
Προσέχουμε όμως μην σκίσουμε το καλσόν.Ναι ...βάζουμε πανοπλίες, ακονίζουμε τα μαχαίρια, απλώνουμε το τραπεζομάνδηλο ε συγνώμη συντηρούμε τις ασπίδες και αρχίζουμε τις πολεμικές ιαχές...
Προσέχουμε όμως μην σκίσουμε το καλσόν.Ναι ...βάζουμε πανοπλίες, ακονίζουμε τα μαχαίρια, απλώνουμε το τραπεζομάνδηλο ε συγνώμη συντηρούμε τις ασπίδες και αρχίζουμε τις πολεμικές ιαχές...
Δε ζουμς ολοι στην ελλαδα σε αυτο το φορουμ. Ουτε ειπα οτι δεν εχω φαει ΠΟΤΕ τηγανητες πατατες. Εκπλησσομαι που δεν εχεις φαει ΠΟΤΕ σουσι, αν το φας θα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον η αποψη σου γι αυτο.Ζούμε στην Ελλάδα, την τρίτη ελαιοπαραγωγό χώρα στον κόσμο και κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως δεν έχουν φάει ποτέ φαγητό μαγειρεμένο στο τηγάνι με ελαιόλαδο. Υπάρχει Έλληνας που δεν έχει φάει πατάτες τηγανιτές; Μόνο εγώ δεν έχω φάει sushi και fugu?
Αν το φέρει ο δρόμος μου κάποια στιγμή από την Ιαπωνία, σίγουρα θα δοκιμάσω, όταν ταξιδεύω δεν ενδιαφέρομαι μόνο για τα μνημεία αλλά και για τις διατροφικές συνήθειες του τόπου που επισκέπτομαι. Προς το παρόν δεν περιλαμβάνεται στις διατροφικές μου συνήθειες που παραμένουν μεσογειακές.Δε ζουμς ολοι στην ελλαδα σε αυτο το φορουμ. Ουτε ειπα οτι δεν εχω φαει ΠΟΤΕ τηγανητες πατατες. Εκπλησσομαι που δεν εχεις φαει ΠΟΤΕ σουσι, αν το φας θα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον η αποψη σου γι αυτο.
Δεν κάνεις άσχημα.Το οφέλη της μεσογειακής διατροφής έχουν υμνηθεί πολλάκις από γιατρούς και επιστήμονες ανά τον κόσμο...τώρα αν η μεσογειακή διατροφή -και ειδικά η ιταλική κουζίνα για να μείνουμε on topic- είναι και γευστική τι καλύτερο...στις διατροφικές μου συνήθειες που παραμένουν μεσογειακές.
Δεν ειναι απλα γευστικη, ειναι η πιο δημοφιλης γιατι ειναι η καλυτερη συνολικα του πλανητη. Η ισπανικη παραμένει ενα ανεκδοτο.ειδικά η ιταλική κουζίνα για να μείνουμε on topic- είναι και γευστική τι καλύτερο...
Και πάντα στο τέλος περιλαμβάνει και ένα καφέ Espresso (ναι αυτόν τον Ιταλικό καφέ)Δεν κάνεις άσχημα.Το οφέλη της μεσογειακής διατροφής έχουν υμνηθεί πολλάκις από γιατρούς και επιστήμονες ανά τον κόσμο...τώρα αν η μεσογειακή διατροφή -και ειδικά η ιταλική κουζίνα για να μείνουμε on topic- είναι και γευστική τι καλύτερο...
Την ηπειρωτικη Ιταλια εννοεις προφανως..μη γινει κανας χαμος..Και ειδικά η κουζίνα της Ρώμης και ο τρόπος μαγειρέματος εκεί ξεπερνούν την υπόλοιπη Ιταλία..
Cassata.πεταω πρωτη το γαντι: banofee ή τριγωνο πανοραματος;