annoula
Member
Δεν γίνεται να εχεις παει και στα 2 και να ψηφισεις Λισαβόνα!
Τι εχει να κανεις 3-4 ημερες στην Σμυρνη η την Θεσσαλονικη ;Αν πρόκειται να βοηθήσει κάποιον ή κοσμοθεωρία μου σε επικείμενη επιλογή του, οι μικρές πόλεις και ειδικά για σύντομες 3-4 ημερών επισκέψεις κερδίζουν, άρα, κερδάει (χιουμοριστικό) το Porto, άσχετο, αλλά έτσι κατακρίνω και Istanbul, Athens, Paris, σε αντίθεση με Izmir, Thessaloniki, Marseille.....
Στην Σμύρνη δεν ξέρω για τί δεν έχω πάει., στην Θεσσαλονίκη γεμίζουν άνετα οι ημέρες. Αναλόγως και τα ενδιαφέροντα φυσικά.Τι εχει να κανεις 3-4 ημερες στην Σμυρνη η την Θεσσαλονικη ;
Επειδή είναι άλλο το θέμα του war,ζητώ συγγνώμη από την νηματοθέτρια, τελευταίο μήνυμα επί του θέματος. Συγκρίνεται τώρα το Παρίσι με την Μασσαλία? Η ωραιότερη ίσως μεγάλη πόλη της ευρωπαϊκής ηπείρου με ένα άχαρο λιμάνι? Άνοιξα και τον σύνδεσμο που παρέθεσες και ψάχνω να βρω πως γεμίζει ένα διήμερο...Ξέρετε, δεν σταματάνε όλα στην Αγιά Σοφιά, πύργο Γαλατά ή δεν ξέρω τι άλλο στην Κωνσταντινούπολη ή στο Louvre του Παρισιού και στον πύργο του Eiffel. Μωρέ τι λέει αυτός !