Señor_Nada
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άβυσσος
Έχω διαβάσει τέτοια σχόλια που τα θάβουν. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα σχόλιο ότι στα τοπ μέρη της Τενερίφης είναι το ζωολογικό της πάρκο. Όπως έγραψα και σε προηγούμενα μηνύματά μου πιστεύω ότι για αυτό ευθύνεται 100% η Ισπανία. Σου λέει η Ισπανία τι θέλει ο κόσμος ήλιο, θάλασσα, σανγκρία και καμιά κατεψυγμένη παέγια με κίτρινο ρύζι. Αυτό θα τους πουλήσουμε. Χτίσε σπίτια και ξενοδοχεία μέχρι και μέσα στην θάλασσα αν γίνεται και τα βγάλαμε τα λεφτά μας.Αυτό είναι πάντως ένα από τα ελάχιστα σημεία του φόρουμ που γράφονται θετικά για τα Κανάρια νησιά. Σε άλλα θέματα πολλοί τα ψιλοθάβουν ειδικά για το είδος των τουριστών που προσελκύουν, τα ψηλά κτίρια που χαλούν το τοπίο κτλ.
Αν και δεν ήταν ποτέ πολύ ψηλά στα ταξιδιωτικά μου σχέδια τα Κανάρια, αναρωτιέμαι μήπως είχε δίκιο ο συνταξιδιώτης μου που επέμενε να τα συμπεριλάβουμε κάποια στιγμή στους προορισμούς μας..
Δεν θα σου προτείνω να πας ή να μην πας, το μόνο που θα πω είναι ότι τα καλά τους μέρη δεν έχουν καμία σχέση με τα μέρη για τα οποία έχεις ακούσει θάψιμο και τα οποία είναι όντως χάλια.
Last edited: