Travel War Βόλος vs Λάρισα

Βόλος vs Λάρισα

• Total voters
    62

jimp

Member

Nicolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Να μας γράψεις αν μπορείς α) από πού το πήρες και β) πως σου φάνηκε
Καλησπέρα, για το μαγαζί σου στέλνω πμ. Μου φάνηκε πολύ ωραίο, ελαφρύ, ποιοτικότατο αλλά πρέπει να σε τραβάει το πρόβειο, έχει την χαρακτηριστική του επιγευση.

Και ποιο τσίπουρο!
Κ.Παναγιώτη από τότε που ήρθα Λάρισα μόνο Τυρνάβου πλέον χωρίς γλυκάνισο, με προτίμηση στον Καρδάση λόγω συγγένειας της συζύγου όπου τυγχάνει να γνωρίζω και την ποιότητα της δουλειάς τους, μετά Αποστολάκη, Συνεταιρισμού και κατόπιν το Δεκαρακι. Βέβαια η συζήτηση για τα Τυρναβίτικα τσιπούρα πιστεύω δεν αφορά το χειρότερο απλά το λιγότερο καλό.

bandit650

Member
Παλιοτερα στο βολο οταν ζητουσες τσιπουρο θεωρειτο δεδομενο και εφερναν τσιπουρο ΜΕ γλυκανισο.
Εγω ακομη ετσι το πινω . Τελευταια χρονια υπαρχει η ερωτηση με η χωρις.

panpan

Member
Κ.Παναγιώτη από τότε που ήρθα Λάρισα μόνο Τυρνάβου πλέον χωρίς γλυκάνισο, με προτίμηση στον Καρδάση λόγω συγγένειας της συζύγου όπου τυγχάνει να γνωρίζω και την ποιότητα της δουλειάς τους, μετά Αποστολάκη, Συνεταιρισμού και κατόπιν το Δεκαρακι. Βέβαια η συζήτηση για τα Τυρναβίτικα τσιπούρα πιστεύω δεν αφορά το χειρότερο απλά το λιγότερο καλό.
Έχω σε μεγάλη εκτίμηση το Αποστολάκη και το Δεκαράκι. Του Καρδάση δεν το έχω γνωρίσει
και δεν ξέρω που μπορεί να το βρώ. Θα έρθει μια φίλη μου την άλλη εβδομάδα και θα της πω να το ψάξει.

chrisbd

Member
Να πουμε βεβαια, για το war και μονο, οτι του Αποστολάκη "ανηκει" στον Βόλο.. Στο Κροκιο Αλμυρου ειναι οι βιολογικοι αμπελωνες και το οινοποιειο..
Φυσικά πολυ καλά όλα ... δεν έχω δοκιμασει του Καρδάση αλλά δεν αμφιβάλλω για την ποιοτητα..

Και γω με γλυκανυσο το πινω παρολο που μια μεγαλη περιοδο επινα χωρις..

bandit650

Member
Έχω σε μεγάλη εκτίμηση το Αποστολάκη και το Δεκαράκι. Του Καρδάση δεν το έχω γνωρίσει
και δεν ξέρω που μπορεί να το βρώ. Θα έρθει μια φίλη μου την άλλη εβδομάδα και θα της πω να το ψάξει.
Υπάρχει τσιπουραδικο στο Βόλο (Αλλη μεριά) με κατάλογο για τσίπουρο μεγαλύτερο από του φαγητού. Το οποίο φαγητό είναι εξαιρετικό.
Για όσους δεν ξέρουν μια παρέα που πίνουν οι 2 από τους 4 και οι άλλοι απλά ακολουθούν δε χρειάζεται να παραγγείλουν κάτι έξτρα και φεύγουν χορτατοι

jimp

Member
Να πουμε βεβαια, για το war και μονο, οτι του Αποστολάκη "ανηκει" στον Βόλο.. Στο Κροκιο Αλμυρου ειναι οι βιολογικοι αμπελωνες και το οινοποιειο..
Φυσικά πολυ καλά όλα ... δεν έχω δοκιμασει του Καρδάση αλλά δεν αμφιβάλλω για την ποιοτητα..

Και γω με γλυκανυσο το πινω παρολο που μια μεγαλη περιοδο επινα χωρις..
Δεν ξέρω γιατί αλλά όσες φορές έχω δοκιμάσει του Αποστολάκη χωρίς, μου αφήνει μια γεύση χώματος.

Ίσως φταίει που σπανίως πίνω χωρίς. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος.

Nicolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Έτσι ακριβώς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv