8avos
Member
Οι φωτό της Λαρισας από Ηρακλής Μιλιας στο fb
Να μας γράψεις αν μπορείς α) από πού το πήρες και β) πως σου φάνηκεΚαλημέρα, σήμερα σε μαγαζί της Λάρισας, θα τιμηθεί δεόντως το ΣΚ μαζί με ντόπιο τσίπουρο
View attachment 482631
Και ποιο τσίπουρο!Να μας γράψεις αν μπορείς α) από πού το πήρες και β) πως σου φάνηκε
Τυρνάβου εννοείται!!! Θέλει και ρώτημα!!!!Και ποιο τσίπουρο!
Καλησπέρα, για το μαγαζί σου στέλνω πμ. Μου φάνηκε πολύ ωραίο, ελαφρύ, ποιοτικότατο αλλά πρέπει να σε τραβάει το πρόβειο, έχει την χαρακτηριστική του επιγευση.Να μας γράψεις αν μπορείς α) από πού το πήρες και β) πως σου φάνηκε
Κ.Παναγιώτη από τότε που ήρθα Λάρισα μόνο Τυρνάβου πλέον χωρίς γλυκάνισο, με προτίμηση στον Καρδάση λόγω συγγένειας της συζύγου όπου τυγχάνει να γνωρίζω και την ποιότητα της δουλειάς τους, μετά Αποστολάκη, Συνεταιρισμού και κατόπιν το Δεκαρακι. Βέβαια η συζήτηση για τα Τυρναβίτικα τσιπούρα πιστεύω δεν αφορά το χειρότερο απλά το λιγότερο καλό.Και ποιο τσίπουρο!
Έχω σε μεγάλη εκτίμηση το Αποστολάκη και το Δεκαράκι. Του Καρδάση δεν το έχω γνωρίσειΚ.Παναγιώτη από τότε που ήρθα Λάρισα μόνο Τυρνάβου πλέον χωρίς γλυκάνισο, με προτίμηση στον Καρδάση λόγω συγγένειας της συζύγου όπου τυγχάνει να γνωρίζω και την ποιότητα της δουλειάς τους, μετά Αποστολάκη, Συνεταιρισμού και κατόπιν το Δεκαρακι. Βέβαια η συζήτηση για τα Τυρναβίτικα τσιπούρα πιστεύω δεν αφορά το χειρότερο απλά το λιγότερο καλό.
Υπάρχει τσιπουραδικο στο Βόλο (Αλλη μεριά) με κατάλογο για τσίπουρο μεγαλύτερο από του φαγητού. Το οποίο φαγητό είναι εξαιρετικό.Έχω σε μεγάλη εκτίμηση το Αποστολάκη και το Δεκαράκι. Του Καρδάση δεν το έχω γνωρίσει
και δεν ξέρω που μπορεί να το βρώ. Θα έρθει μια φίλη μου την άλλη εβδομάδα και θα της πω να το ψάξει.
Δεν ξέρω γιατί αλλά όσες φορές έχω δοκιμάσει του Αποστολάκη χωρίς, μου αφήνει μια γεύση χώματος.Να πουμε βεβαια, για το war και μονο, οτι του Αποστολάκη "ανηκει" στον Βόλο.. Στο Κροκιο Αλμυρου ειναι οι βιολογικοι αμπελωνες και το οινοποιειο..
Φυσικά πολυ καλά όλα ... δεν έχω δοκιμασει του Καρδάση αλλά δεν αμφιβάλλω για την ποιοτητα..
Και γω με γλυκανυσο το πινω παρολο που μια μεγαλη περιοδο επινα χωρις..
Έτσι ακριβώς.Να πουμε βεβαια, για το war και μονο, οτι του Αποστολάκη "ανηκει" στον Βόλο.. Στο Κροκιο Αλμυρου ειναι οι βιολογικοι αμπελωνες και το οινοποιειο..