• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Transit σε ρωσικό αεροδρόμιο - ερώτηση

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ωραία, και που την βγάζω, μπορώ και από το αεροδρόμιο; Αν θέλω να πάω και στο πήγαινε κ στο έλα, πρέπει να βγάλω 2, ε;
Στη Ρώσικη πρεσβεία.... Και ναι, χρειάζεται 2 βίζες αν θες να πας και στο πήγαινε και στο έλα.
Russian Visa Information and Russian Visa Requirements. Russian Embassy in Athens, Greece.

taleporos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αβάνα
Στη Ρώσικη πρεσβεία.... Και ναι, χρειάζεται 2 βίζες αν θες να πας και στο πήγαινε και στο έλα.
Russian Visa Information and Russian Visa Requirements. Russian Embassy in Athens, Greece.

Ευχαριστώ πολύ taver, ξέρουμε αν προλαβαίνω να την βγάλω μέχρι τις 29/7 (ή θέλει μήνα) και επειδή είμαι από Χανιά, πρέπει να πάω εγώ αυτοπροσώπως στην πρεσβεία, μπορώ να κάνω εξουσιοδότηση;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ευχαριστώ πολύ taver, ξέρουμε αν προλαβαίνω να την βγάλω μέχρι τις 29/7 (ή θέλει μήνα) και επειδή είμαι από Χανιά, πρέπει να πάω εγώ αυτοπροσώπως στην πρεσβεία, μπορώ να κάνω εξουσιοδότηση;
Στο προξενείο στο Ρέθυμνο θα πας. Για χρόνους κλπ, πάρε τηλέφωνο καλύτερα.

taleporos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αβάνα
Στο προξενείο στο Ρέθυμνο θα πας. Για χρόνους κλπ, πάρε τηλέφωνο καλύτερα.
Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ να βρω στο τηλέφωνο τώρα 2 μέρες κανέναν απο το προξενειο της ρωσίας στο Ρεθυμνο; (2831035016)

AERAS

Member
Τελικα τι εκανες με την transit βίζα?στο αεροδρόμιο μπορούμε να την βγάλουμε?

MelinaZ

Member
Από Ελλάδα προς Λεττονία με ανταπόκριση Μόσχα. Αναμονή στο αεροδρόμιο της Μόσχας γαι 10 ώρες περίπου. Θα χρειαστούμε διαβατήριο και βίζα??

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
εφόσον, δε χρειάζετε να αλλάξεις τέρμιναλ όχι.
δε έχει τίποτα καλύτερο (AirBaltic πχ);

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Τέρμιναλ αεροδρομίου
Λογικά πετάς με Αερφλότ, και δε θα χρειαστεί να άλλαξεις ούτε διαβατήριο, άλλα για καλό και για κακό πάρε ένα τηλ στα κεντρικά τους στην Αθήνα

tade_efi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρσοβία - Κοπεγχάγη
Ταξίδι-Όνειρο
ο γύρος του κόσμου
Γεια χαρα κι από μένα! Θα θελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι παρόμοιο.

Πετάω για Μόσχα 2/06/2015. Έπειτα 08/06/2015 πετάω για Πεκίνα. Εννοείται λόγω παραμονής μου σε Μόσχα βγάζω βίζα για 7 μέρες.
17/06/2015 ταξιδεύω Πεκίνο -Μόσχας (terminal F), Μόσχα-θεσσαλονίκη (terminal E). Στην επιστροφή θα χρειαστεί να παραμείνω στο αεροδρόμιο Σερεμετιεβο γύρω στις 10ώρες. Εν τω μεταξύ αλλάζω τερμιναλ.

Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση; Θα πρέπει να βγάλω εκτός από την κανονική βιζα και τρανζιτ βιζα, ή δεν χρειάζεται; Μήπως θα βόλευε η βιζα διπλης εισόδου;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom