Γνωρίζει κανείς για την τράνζιτ βίζα;ωραία, και που την βγάζω, μπορώ και από το αεροδρόμιο; Αν θέλω να πάω και στο πήγαινε κ στο έλα, πρέπει να βγάλω 2, ε;
Γνωρίζει κανείς για την τράνζιτ βίζα;ωραία, και που την βγάζω, μπορώ και από το αεροδρόμιο; Αν θέλω να πάω και στο πήγαινε κ στο έλα, πρέπει να βγάλω 2, ε;
Στη Ρώσικη πρεσβεία.... Και ναι, χρειάζεται 2 βίζες αν θες να πας και στο πήγαινε και στο έλα.ωραία, και που την βγάζω, μπορώ και από το αεροδρόμιο; Αν θέλω να πάω και στο πήγαινε κ στο έλα, πρέπει να βγάλω 2, ε;
Στη Ρώσικη πρεσβεία.... Και ναι, χρειάζεται 2 βίζες αν θες να πας και στο πήγαινε και στο έλα.
Russian Visa Information and Russian Visa Requirements. Russian Embassy in Athens, Greece.
Στο προξενείο στο Ρέθυμνο θα πας. Για χρόνους κλπ, πάρε τηλέφωνο καλύτερα.Ευχαριστώ πολύ taver, ξέρουμε αν προλαβαίνω να την βγάλω μέχρι τις 29/7 (ή θέλει μήνα) και επειδή είμαι από Χανιά, πρέπει να πάω εγώ αυτοπροσώπως στην πρεσβεία, μπορώ να κάνω εξουσιοδότηση;
Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ να βρω στο τηλέφωνο τώρα 2 μέρες κανέναν απο το προξενειο της ρωσίας στο Ρεθυμνο; (2831035016)Στο προξενείο στο Ρέθυμνο θα πας. Για χρόνους κλπ, πάρε τηλέφωνο καλύτερα.