• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Tour με το αυτοκίνητο

thomas94

New Member
Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα :) Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ, για αυτό συγχωρέστε με αν δεν γράφω με το σωστό ύφος/γλωσσα κ.λ.π. Είμαι φοιτητής, 1ετής, και θα ηθελα να παω διακοπές με την κοπέλα μου. Ωστόσο σκέφτηκα αντι να παμε σε κάποιο νησί να κάνουμε ένα μικρό tour με εναρκτήριο σημείο την Αθήνα και να καταλήξουμε στην Χαλκιδική (η κοπέλα μου έχει εξοχικό στο 2ο πόδι). Σκέφτηκα στο ενδιάμεσο να μείνουμε μια νύχτα σε camping στον Αγ. Ιωάννη και να κάνουμε μια διανυκτέρευση στο Μέτσοβο (θα ήθελα πάρα πολύ να πάω μόνο για να το δω). Μπορείτε, αν γίνεται, να μου υποδείξετε μερικά ωραία μέρη να επισκεφθούμε στη διαδρομή πριν φτάσουμε Χαλκδική (π.χ. παραλίες, κανένα ωραίο μέρος για να μείνουμε κ..α.), και που ακριβώς να βγούμε στο 2ο πόδι της χαλκιδικής; Θα ήθελα κυρίως ήρεμα μπαράκια στην παραλία, με ρομαντισμό. Για κλαμπς, αν πάμε, θα πάμε μόνο μια φορά. Θα μετακινούμαστε με αυτοκίνητο. Συγγνώμη για το μεγάλο post

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom