• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Torondo με Air-Canada μεσω Φρανκφούρτης

demykou

Member
Καλησπέρα.Είμαι καινούργια στο foroum και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή μου κλείσανε τα εισητήρια απο τον Καναδά και μου τα έστειλαν με mail αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Γράφει Athens Greece Frankfurt Air Canada και την πτήση.Πήρα να ρωτήσω στο αερδρόμιο για την ώρα που πετάμε αλλά μου είπαν οτι η Αir Canada δεν παει Φρανκφούτη.Αφού όμως έτσι γράφει το εισητήριο μου?Εχει ταξιδέψει κανείς έτσι μέσω Φρανκφούρτης με Air Canada?

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Λογικά θα είναι codeshare με lufthansa.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Είναι πτήση κοινού κωδικού. Δηλαδή γράφει ότι πετάς με Air Canada αλλά στην ουσία θα πετάξεις με Lufthansa (για το Αθήνα - Φρανκφούρτη).

demykou

Member
Είναι πτήση κοινού κωδικού. Δηλαδή γράφει ότι πετάς με Air Canada αλλά στην ουσία θα πετάξεις με Lufthansa (για το Αθήνα - Φρανκφούρτη).
έχεις δίκιο,το επιβεβαίωσα.Με lufthansa πετάμε.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο μήπως ξέρεις?Φτάνωντας στην Φρανκφούρτη υπάρχουν τηλέφωνα με τηλεκάρτες οπού θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο στην Ελλάδα για να μην χρησιμοποιήσω το κινητό μου?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
έχεις δίκιο,το επιβεβαίωσα.Με lufthansa πετάμε.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο μήπως ξέρεις?Φτάνωντας στην Φρανκφούρτη υπάρχουν τηλέφωνα με τηλεκάρτες οπού θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο στην Ελλάδα για να μην χρησιμοποιήσω το κινητό μου?
yep, όπως κι με κερματα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom