mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Αυτά παθαίνεις αν βλέπεις πολλές ταινίεςΤι φαση;
Αυτά παθαίνεις αν βλέπεις πολλές ταινίεςΤι φαση;
Εμένα πολύ με άρεσε αυτό το τελευταίο!- να αγοράσω μια μεταχειρισμένη σακαράκα κάπου στη Φλόριντα, να περάσω όλες τις νότιες πολιτείες και να την πουλήσω στην Καλιφόρνια
Συνηθως αυτες οι ταινιες εχουν κ διαμονη σε κατι μοτελ και δεν εχουν happy end. Προσεχε τι ευχεσαι θα πω εγω...Αυτά παθαίνεις αν βλέπεις πολλές ταινίες
Ναι κ εγω αυτο ηθελα. Και το εκανα στην Ν. Αφρικη. Τρομαρα μου. 4 ωρες στον ατλαντικο με τις στολες, να περιμενουμε να σκασουν τα καρχαριοπουλα ενω οι μουτσοι πετουσαν υπολειμματα και υγρα απο βρωμερους σολομους και τονους. Επι 4 ωρες ειδαμε μονο γλαρους να τρωνε αυτα τα σιχαματα και ενα μικρο καρχαριακι που περασε για 1 λεπτο. Γι αυτο 160€. Οκ ισως να εισαι τυχερος κ να δεις κατι αλλα θες πολλη τυχη. Μη χαλας μια θεσουλα στην 5αδα γι αυτο.να κολυμπησω, ενοειται,σε κλουβι με λευκους καρχαριες στην Isla Guadaloupe
Στις Μαλδίβες τα καρχαριάκια κολυμπούσαν δίπλα μας! Έτσι στα ρηχά χωρίς καμία προεργασία!Ναι κ εγω αυτο ηθελα. Και το εκανα στην Ν. Αφρικη. Τρομαρα μου. 4 ωρες στον ατλαντικο με τις στολες, να περιμενουμε να σκασουν τα καρχαριοπουλα ενω οι μουτσοι πετουσαν υπολειμματα και υγρα απο βρωμερους σολομους και τονους. Επι 4 ωρες ειδαμε μονο γλαρους να τρωνε αυτα τα σιχαματα και ενα μικρο καρχαριακι που περασε για 1 λεπτο. Γι αυτο 160€. Οκ ισως να εισαι τυχερος κ να δεις κατι αλλα θες πολλη τυχη. Μη χαλας μια θεσουλα στην 5αδα γι αυτο.
Καλησπερα,το ξημερωμα στο Βαρανασι πρωτον θα σε κανει να αναρωτηθεις ,το ζω πραγματικα η μπηκα σε μαγικη εικονα δευτερο θα ερωτευτεις το Βαρανασι και τριτο θα εθιστεις για τα καλα !εγω μονο με το ξημερωμα στο Ανγκορ Βατ θα μποροσα να το συγκρινω ,αλλα και παλι θα κερδιζε{λατρευω το Βαρανασι}!1. Ανταρκτική
2. Κασπία θάλασσα
3. Να δω το άγαλμα του Λένιν στα Σβάλμπαρντ
4. Ξημέρωμα στο Βαρανάσι
5. Να βρεθώ Μεξικό τη Μέρα των Νεκρών (και ει δυνατόν κάπου όχι πολύ τουριστικοποιημένα)
Ξέρω, λίγο καλτ η λίστα, αλλά ήθελα να είναι 100% αυθεντική
Δε θελω καρχαριακια οπως στις Μαλβιδες,θελω μεγαλους λευκους ,ανθρωποφαγους!μπας και ησυχασει ο αντρας μου απο εμενα!!!!!Στις Μαλδίβες τα καρχαριάκια κολυμπούσαν δίπλα μας! Έτσι στα ρηχά χωρίς καμία προεργασία!