tatooine
Member
Υπάρχουν άτομα που έχουν πολύ περισσότερα μίλια από αυτά που μπορούν να καταναλώσουν σε μια διετία και περιορισμένο χρόνο.
Όσο πιο αργά τόσο καλύτερα. Αλλά ας μην το γουρσουζεύουμε..Και τα μίλια θα λήξουν κάποια στιγμή όπως γίνεται και αλλου.
Ανήκω ήδη σε λογαριασμό Together. Τι θα γίνει από 17.05.2023 και μετά;Για να δω τι θα συμβεί σε μένα στον λογαριασμό together που έχω με την σύζυγο και τον γιο μου που λήγει στις 29 του μηνός λόγω του ότι δεν μπόρεσα να διατηρήσω την Silver βαθμίδα μου.
Τώρα θα μπορείτε να έχετε τιυγκεδερ λογαριασμό χωρίς άγχος βαθμίδας άνετα. Μόνη προϋπόθεση για τα μέλη να έχουν πετάξει έστω και μια φορά η να έχουν κάρτες μπραντετ Αιγαίου.Μπορείτε να με βοηθήσετε;
είναι διαφορετικος ο together blue από τον silver?
Εκανα ΜΟΛΙΣ χθες αιτηση να αποκτησω την aegean bonus premium κι ένας απο τους 2 λόγους ήταν το together. Ο άλλος για να μαζευω μίλια γιατι δεν εχω καμια κάρτα ως τωρα. ειμαστε οικογενεια 4 (2 παιδια 14, 16). εγώ κι ο συζυγος είμασταν κοντά να πιάσουμε την σιλβερ αλλά δεν προλαβαινε κανενας μεχει 31.5 γιαυτο κι ηθελα τα 8500 μιλια της premium.
Χωρίς χρήση καρτας έχουμε μαζεψει καμμια 60k μιλια κι ήθελα το together αλλά τώρα?
Σήμερα, μου δείχνει τον together σαν exit poll. Το καλό είναι ότι σαν επικεφαλής, έχω αυτοδύναμα μίλια 70+ %, το κακό είναι πως έχω μικρά κόμματα aka γονείς που δεν έχουν ιδέα απο αεροπλάνο και κοντεύουν να μπουν στην Βουλή των μιλίων με 3%.Αυτο με τη "συνεισφορα" ειναι αμφισημο μην πω ομιχλωδες. Ουτε ταυτοχρονα θα μπουν ολοι στον together, ουτε ταυτοχρονα θα βγουν ουτε λεει αν η συνεισφορα ειναι δυναμικη και υπολογιζεται με καποιο αλγοριθμο στη διαρκεια της παραμονης η μονο τη στιγμη της αποχωρησης.
Θα ηθελα να μπω στο μυαλο αυτου που το σκεφτηκε και καθολου των τηλεφωνητριων που θα πρεπει να εξηγουν πως βγηκε η τελικη τιμη των μιλιων που παιρνει ο καθενας φευγοντας.
Ε ρε γλεντια.
Η εκφραση "δεδουλευμενη συνεισφορα" ειναι ο,τι πιο Greeks of late capitalism εχω δει. Αφου ταξιδευουμε η παταμε κουμπια αραχτοι η ψωνιζουμε για τα μιλια, ποια "δεδουλευμενη"
Βαλτους να "δουλεψουν" για τα "δεδουλευμενα μιλια" που τους εχεις αραχτους και τους κανακευεις. Πως θα παει μπροστα η μπιζνα?Σήμερα, μου δείχνει τον together σαν exit poll. Το καλό είναι ότι σαν επικεφαλής, έχω αυτοδύναμα μίλια 70+ %, το κακό είναι πως έχω μικρά κόμματα aka γονείς που δεν έχουν ιδέα απο αεροπλάνο και κοντεύουν να μπουν στην Βουλή των μιλίων με 3%.
Mάλλον πρέπει να τους βγάλω από τις τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου και να φέρω νεότερους με μια πτήση στην πλάτη.Βαλτους να "δουλεψουν" για τα "δεδουλευμενα μιλια" που τους εχεις αραχτους και τους κανακευεις. Πως θα παει μπροστα η μπιζνα?