• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

To TravelStories στο facebook

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εδώ και κάποιο καιρό το TravelStories έχει τη δική του σελίδα στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί ακόμα περισσότερο.

Η σελίδα βρίσκεται εδώ: TravelStories | Facebook και ήδη μέσα σε μια βδομάδα έχει μαζέψει πάνω από 250 fans.

Αν χρησιμοποιήτε facebook, μπορείτε να προτείνετε τη σελίδα σε φίλους σας, με το κουμπάκι "Προτείνετε σε φίλους" που βρίσκεται στο αριστερό τμήμα, κάτω από το λογότυπο. Έτσι, μπορείτε κι'εσείς να συμβάλλετε στο να γίνει το site γνωστό σε ακόμη περισσότερο κόσμο. :)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
To kαναμε το κάναμε!!!!!!!
ειπαμε να εκθέσομε την μούρη μας περισσότερο.......
το σύστησα στους φίλους μου για το καλό τους!!:D

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
την εχουμε παραεκθεσει την μουρη μας....εγώ τουλάχιστον...ο θεός μαζί μας...ο γιός μου φωνάζει για την υπερβολική εκθεση....αλλα ποιος τον ακούει....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
την εχουμε παραεκθεσει την μουρη μας....εγώ τουλάχιστον...ο θεός μαζί μας...ο γιός μου φωνάζει για την υπερβολική εκθεση....αλλα ποιος τον ακούει....
Και εσυ βρε παιδι μου! Παρε καμια αντιηλιακη με υψηλο δεικτη προστασιας... :haha: Μη βγαλεις και παναδες...

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έλα βρε Ιωάννα, μια χαρά είναι η μούρη μας...:D όλα για το αγαπημένο μας φόρουμ...:clap:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Έλα βρε Ιωάννα, μια χαρά είναι η μούρη μας...:D όλα για το αγαπημένο μας φόρουμ...:clap: __________________
η αλήθεια ειναι οτι ειναι μια χαρά...δεν εχω παραπονο....φοράω και τις κρέμες μου έρση!!

varioAthens

Member

Αντί να κυνηγάει η μάνα το παιδί, ε? :lol:

Και εσυ βρε παιδι μου! Παρε καμια αντιηλιακη με υψηλο δεικτη προστασιας... :haha: Μη βγαλεις και παναδες...
Κορυφαίο! :lol:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
εχουμε γινει ηδη μελη και με πολλες προσκλησεις :D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Και για τους μισούς από όλους τους fans, εύκολα πλέον συνδυάζεις όνομα στο Travelstories με πλήρες ονοματεπώνυμο :)

Σας πιάσαμε. Ξέρουμε ποιοί είστε και που μένετε! :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
,

και να ήταν μόνο αυτό!!!
ετσι ξέρομε τα παντα τους φίλους φίλων,τι σκεπτόμαστε ολα!!:D
Δεν βαριέσαι..
ας γνωριστούμε καλύτερα δεν πειράζει..έτσι και αλιώς μια οικογενεια είμαστε ..δεν έχομε να κρύψομε τίποτα άλλωστε!!:cool:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Και για τους μισούς από όλους τους fans, εύκολα πλέον συνδυάζεις όνομα στο Travelstories με πλήρες ονοματεπώνυμο :)

σιγουρα..ετσι ειναι..γιαυτο και εγώ ειπα οτι εχω παραεκτεθεί!!!!!!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655