24 Αυγούστου 2009 #26 M marialovestotrave Member Μηνύματα 49 Likes 5 Ταξίδι-Όνειρο ΜΠΟΥΤΑΝ Arisa Tsukamoto το Arisa είναι το Μαρία και στα ιαπωνικά κοινότυπο είναι.
3 Σεπτεμβρίου 2009 #27 vicky_pl Member Μηνύματα 208 Likes 642 Επόμενο Ταξίδι Φρανκφούρτη - Κολωνία Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Ikuyo Asahi nice to meet you !!
3 Σεπτεμβρίου 2009 #28 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Chinatsu Deushi Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία!
3 Σεπτεμβρίου 2009 #29 P positiva Member Μηνύματα 130 Likes 12 Επόμενο Ταξίδι Άγνωστο... Ταξίδι-Όνειρο ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ... Arigato, my name is Hikosaburo Sugitani...
5 Σεπτεμβρίου 2009 #30 Rosa Member Μηνύματα 1.635 Likes 1.966 Ταξίδι-Όνειρο Trobriand Islands... Arisa Kurosawa.... Ε, είπαμε, είμαστε σινεφίλ, αλλά όχι κι έτσι!!!
5 Σεπτεμβρίου 2009 #31 ευαγγελια Member Μηνύματα 4.099 Likes 1.798 Επόμενο Ταξίδι Αμερικη Ταξίδι-Όνειρο Wuthering Heights Akane Hamamoto μπαρδον???
5 Σεπτεμβρίου 2009 #32 Dafni Member Μηνύματα 984 Likes 598 Gemmei Karamorita αυτό είναι το δικό μου στα Ιαπωνικά ,αλλά παρατήρησα ότι έχουμε το ίδιο επωνυμο με το Δευκαλίωνατι συμβαίνει?μπας και είχαμε καμμιά συγγένεια σε προηγουμενη ζωή? ποιός είσαι λοιπον ? το πεπρωμένο φυγήν αδύνατον....
Gemmei Karamorita αυτό είναι το δικό μου στα Ιαπωνικά ,αλλά παρατήρησα ότι έχουμε το ίδιο επωνυμο με το Δευκαλίωνατι συμβαίνει?μπας και είχαμε καμμιά συγγένεια σε προηγουμενη ζωή? ποιός είσαι λοιπον ? το πεπρωμένο φυγήν αδύνατον....
5 Σεπτεμβρίου 2009 #33 S stormy Member Μηνύματα 58 Likes 7 Επόμενο Ταξίδι Παρίσι - Λονδίνο :) Ταξίδι-Όνειρο χμ.. RTW! ..Fumiki Komatsuzaki ..μάλιστα Αν και Κρητικιά το επίθετο μου δε τελειώνει σε "-άκη" το Ιαπωνικό όμως ναί
..Fumiki Komatsuzaki ..μάλιστα Αν και Κρητικιά το επίθετο μου δε τελειώνει σε "-άκη" το Ιαπωνικό όμως ναί
8 Σεπτεμβρίου 2009 #34 Zephyrous Member Μηνύματα 294 Likes 69 Επόμενο Ταξίδι Πάτμος & Αλικαρνασσός Ταξίδι-Όνειρο Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι Εγω παντως ειμαι ο Hidetoshi Shigemitsu καιδε σηκωνω μυγα στο κατανα μου!
9 Σεπτεμβρίου 2009 #35 joys Member Μηνύματα 50 Likes 16 Επόμενο Ταξίδι ???? Ταξίδι-Όνειρο Αυστραλία Ikuyo Matsushina Χάρηκα για την γνωριμία !
9 Σεπτεμβρίου 2009 #36 Pandora Member Μηνύματα 2.803 Likes 961 Επόμενο Ταξίδι θα δείξει... Ταξίδι-Όνειρο Ιαπωνία Chitose Hamamoto και να δεις, που θα βγούμε συγγενείς με την Ευαγγελία...