go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική

Αν στα αλήθεια δεν πήγες σε καμία παραλία, κάπου θα σε πετύχουμε να το ξέρεις! Σε σώζει λίγο η πετυχημένη περιγραφή που μου έκανες

Είπα να σε βγάλω και σενα με σχετική ενδυμασία, αλλά πώς το περιγράφεις βρε παιδί μου;Η go2dbeach με ολοσωμο λατεξ μαγιω, η giannoula με δερματινο μπικινι και ψηλοτακουνες γοβες....ενταξει, μας επεισες οτι ηταν βασανιστηριο!!! Φτανει!!
Ούτε τα Σατανικά στοιχάκια να είχα γράψει και επικηρύχθηκα σαν τον Σαλμάν Ρουσντί. Πού να'βρω πέτρα να κρυφτώ από την οργή των παραλιολόγων.
Αν στα αλήθεια δεν πήγες σε καμία παραλία, κάπου θα σε πετύχουμε να το ξέρεις! Σε σώζει λίγο η πετυχημένη περιγραφή που μου έκανεςΤουλάχιστον περιμένω λεπτομερεις περιγραφές από τους Αγίους τόπους από τις σπέσιαλ που συνήθως μας προσφέρεις
![]()
Φτου κι έλεγα τι ξέχασα να προσθέσω στη περιγραφή. Τις ζαρτιέρες! Το καλσόν δικτυωτό παρακαλώ.Εγώ κάνω τις οντισιόν για τις κοπέλες των βασανιστηρίων
![]()
Κύριος!!![]()
Μα με φαντάζεσαι μετά από Υεμένες, Μαυριτανίες, Αφγανιστάν να είμαι ξάπλα σε αιώρα πίνοντας τεκίλες (που ανάθεμα αν έχω πιεί και ποτέ)εντάξει παιδιά!! Κλαίωωωω!!!! Ούτε στις 50 αποχρώσεις του γκρι δεν παίζει τόσο kinky!!! Άντε βρωμερό γουρούνι αποτελείωσε μας! Ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου! Ιερόσυλε!!!!!!!