Παράληψη μου, τα οικονομικά δεδομένα του ταξιδιού (Μάιος 2010).
Αεροπορικά:
Τα εισιτήρια στοίχισαν 139 ευρώ (Αθήνα, Μόναχο μετά επιστροφής) το άτομο.
Η κράτηση έγινε με Lufthansa και η πτήση με Aegean (πτήση κοινού κωδικού).
Η Lufthansa έχει συνήθως, προς Μόναχο προσφορά από 99 ευρώ.
Αυτοκίνητο: για πέντε ημέρες, 230 ευρώ (Golf 1,6 ή παρόμοιο, είχαμε δωρεάν αναβάθμιση).
Ξενοδοχείο: τριών αστέρων, 26 ευρώ το άτομο με (εξαιρετικό) πρωινό, άνετα δωμάτια, μπαλκόνια (εσωτερικό, εξωτερικό), wifi.
Φαγητό: δύο μερίδες, σαλάτα ή ορεκτικό, ποτά, γλυκό, καφέδες συνολικό κόστος από 30 - 35 για δύο άτομα.
Καφέδες, γλυκά : 2 - 2.40 για καπουτσίνο, 2 - 2,5 για γλυκό.
Καύσιμα:
Στην Αυστρία κοντά στο Innsbruck 1,2 - 1,3 βενζίνη το λίτρο, στη περιοχή του Salzburg 1.10 -1.20 το λίτρο.
Στη Γερμανία περίπου έξω από το Μόναχο 1.50 το λίτρο.
μου αρεσε αυτη η πληροφορια σε ευχαριστω πολυ ! στο innsbruck ομως θα ειμαι 29/12 και ειναι τριτη !! οποτε σiγουρα θα χρειαστω parking place, μονο στο Mοναχο θα ειμαι Κυριακή, οπότε με βολεύει εκει μάλλον, παρκαρεις δηλαδη οπου εχει χώρο δωρεαν ετσι ? αρα και το ξενοδοχειο και να μην εχει παρκινγ μπορω να το παρκαρω εκτος δωρεαν !Να ξέρεις πως τα Σαββατοκύριακα είναι δωρεάν το παρκάρισμα στο κέντρο των πόλεων και των χωριών του Τιρόλο. Φαντάζομαι πως το ίδιο θα ισχύει και για τις αργίες των Χριστουγέννων.
Οπωσδήποτε, θα τη βρεις σε βενζινάδικα.Να ρωτησω εαν χρειάζεται να βγαλω vinieta απο γερμανία μπαίνοντας στην αυστρια?