Φυσικα θα δώσω!!Πολύ όμορφη η ιστορία σου για μια πολυαγαπημένη πόλη. Θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετακίνηση απο το Buffalo airport στο Niagara?

Φυσικα θα δώσω!!Πολύ όμορφη η ιστορία σου για μια πολυαγαπημένη πόλη. Θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετακίνηση απο το Buffalo airport στο Niagara?
Καλησπέρα !! Η μεταφορά στη Νεα Υορκη στοιχίζει 2,75$ η διαδρομη ειτε ειναι subway,ειτε bus, ειτε ferry!! Αν σκοπευεις να μετακινηθεις πολυ τοτε παρολο που θα μεινεις 3 μερες αξιζει η εβδομαδιαια κάρτα στα 33 ή 34$ αν θυμαμαι καλά!!Καλησπέρα, καταπληκτικές φωτογραφίες!
Όνειρο ζωής ένα ταξίδι στη ΝΥ, το οποίο για μένα θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα του νέου έτους. Δεν θα κάτσουμε πολλές μέρες, ουσιαστικά θα πεταχτούμε για ένα τριήμερο.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θες και μπορείς, να μου πεις budget-wise πόσο σας πήγε τη μέρα φαΐ + μουσεία + μεταφορικά; Έχουμε κλείσει ξενοδοχείο και μεταφορικά οπότε πρέπει να δούμε πόσα πρέπει να αποταμιευτούν μέχρι τότε.![]()
Παντως για το φαι πιστευω οτι αν θελει καποιος μπορει να την βγαλει και ποιοτικα και οικονομικα,πχ με ειπε φιλος που χει παει οτι υπαρχουν και τα σουπερ μαρκετ που πουλαν φρεσκο φαγητο,σε πολυ καλες τιμες,και ολα τα ειδη και λογω του δολλαριου εχουμε κερδος,ειδικα εγω που θα κατσω 12 μερες ολοκληρες,ε αν τρωω ολο εξω σε εστιατορια θελω πολλα!!!Και για τα αξιοθεατα εχω καταληξει στο new york pass που για 10 μερες χρησης εχει παρα πολλα να κανεις στην πολη,και σε πολυ καλη τιμη + την προσφορα -20% που συνεχεια σου βγαζει στο site τους,me 329 δολλαρια!Καλησπέρα !! Η μεταφορά στη Νεα Υορκη στοιχίζει 2,75$ η διαδρομη ειτε ειναι subway,ειτε bus, ειτε ferry!! Αν σκοπευεις να μετακινηθεις πολυ τοτε παρολο που θα μεινεις 3 μερες αξιζει η εβδομαδιαια κάρτα στα 33 ή 34$ αν θυμαμαι καλά!!
Σε μουσεια στη Νεα Υορκη στα γνωστα όπως Metropolitan Museum of Art & National History Museum το αντιτιμο κρινεται στην ευχερεια σου!! Αυτοι προτεινουν 24$ αλλα μπορεις να δωσεις και 1$ ή και καθολου!! Στο ΜΟΜΑ ειναι 24$ αλλα Παρασκευη εχει δωρεαν εισοδο!! Παντως γνωμη μου ειναι αν πας μονο για 3 μερες στην Νεα Υορκη μην σπαταλησεις χρονο για μουσεια!! Ειναι λιγος χρονος και χρησιμοποιησε τον για να αντλησεις τον αερα της πολης!!
Για το φαγητο δεν μπορω να σου απαντησω!! Εχει κομματια πιτσα με 1$,εχει bagel με 10-12$,εχει burger με 12-16$ ,εχει foodtrucks με 3-5$ και εχει και εστιατορια που ξεκινανε απο 40-50$ το ατομο! Αναλογα λοιπον τις επιλογες σου!! Αν γινεις πιο συγκεκριμενη ισως μπορεσω να σε βοηθησω καλυτερα!! Γενικα παντως θεωρειται ακριβη πολη οσον αφορα το φαγητο!!
Ευχομαι να περασεις υπεροχα!!
Ναι σιγουρα υπαρχουν επιλογες και για φθηνο φαγητο!! Απλα εγω επειδη ειμαι λατρης του φαγητου και η Νεα Υορκη θεωρω οτι ειναι μια απ τις πρωτευουσες του φαγητου,αφιερωσα ενα πολυ μεγαλο μπατζετ για να δοκιμασω καποια πραγματα που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα ή τα φτιάχνουμε με τελειως διαφορετικο τρόπο!! Οσο για τα αξιοθεατα,,εγω προσωπικα πληρωσα μονο για να ανεβω στους 2 ουρανοξυστες One και Rockfeller!! Στα υπολοιπα αξιοθεατα που ηθελα εκμεταλευτηκα δωρεαν μερες και βολεψε απιστευταΠαντως για το φαι πιστευω οτι αν θελει καποιος μπορει να την βγαλει και ποιοτικα και οικονομικα,πχ με ειπε φιλος που χει παει οτι υπαρχουν και τα σουπερ μαρκετ που πουλαν φρεσκο φαγητο,σε πολυ καλες τιμες,και ολα τα ειδη και λογω του δολλαριου εχουμε κερδος,ειδικα εγω που θα κατσω 12 μερες ολοκληρες,ε αν τρωω ολο εξω σε εστιατορια θελω πολλα!!!Και για τα αξιοθεατα εχω καταληξει στο new york pass που για 10 μερες χρησης εχει παρα πολλα να κανεις στην πολη,και σε πολυ καλη τιμη + την προσφορα -20% που συνεχεια σου βγαζει στο site τους,me 329 δολλαρια!
Για αρχή thanks για την απάντηση!Καλησπέρα !! Η μεταφορά στη Νεα Υορκη στοιχίζει 2,75$ η διαδρομη ειτε ειναι subway,ειτε bus, ειτε ferry!! Αν σκοπευεις να μετακινηθεις πολυ τοτε παρολο που θα μεινεις 3 μερες αξιζει η εβδομαδιαια κάρτα στα 33 ή 34$ αν θυμαμαι καλά!!
Σε μουσεια στη Νεα Υορκη στα γνωστα όπως Metropolitan Museum of Art & National History Museum το αντιτιμο κρινεται στην ευχερεια σου!! Αυτοι προτεινουν 24$ αλλα μπορεις να δωσεις και 1$ ή και καθολου!! Στο ΜΟΜΑ ειναι 24$ αλλα Παρασκευη εχει δωρεαν εισοδο!! Παντως γνωμη μου ειναι αν πας μονο για 3 μερες στην Νεα Υορκη μην σπαταλησεις χρονο για μουσεια!! Ειναι λιγος χρονος και χρησιμοποιησε τον για να αντλησεις τον αερα της πολης!!
Για το φαγητο δεν μπορω να σου απαντησω!! Εχει κομματια πιτσα με 1$,εχει bagel με 10-12$,εχει burger με 12-16$ ,εχει foodtrucks με 3-5$ και εχει και εστιατορια που ξεκινανε απο 40-50$ το ατομο! Αναλογα λοιπον τις επιλογες σου!! Αν γινεις πιο συγκεκριμενη ισως μπορεσω να σε βοηθησω καλυτερα!! Γενικα παντως θεωρειται ακριβη πολη οσον αφορα το φαγητο!!
Ευχομαι να περασεις υπεροχα!!
Είμαστε όλοι μια παρέα οπότε φυσικά και θα σου απαντούσα !! Καλη αρχη λοιπον στην Αμερικη!! Αλλαζει το πραγμα εφοσον σας ειναι ευκολο να ξαναπατε!!! Χαιρομαι που σ αρεσε το προγραμμα μου!! Γενικως το ψαχνω αρκετα και προσπαθω να κανω πολλα και διαφορετικα πραγματα εκτος απ τα τουριστικα !! Οσο για πληροφοριες για το επομενο,,,ελπιζω να μετακομισεσατε καπου προς Καλιφορνια γτ προς τα εκει το βλεπω να ειναι το επομενο ταξιδιΓια αρχή thanks για την απάντηση!
Κατά δεύτερον είμαστε (νέοι) κάτοικοι αμερικής και αυτό είναι το πρώτο μας ταξίδι έξω από εδώ που μένουμε - και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι αλλού παρά στην αγαπημένη ΝΥ. Σίγουρα θα ξαναπάμε δηλαδή κάποια στιγμή (εύχομαι!) αλλά θα ήθελα σίγουρα να πάμε τώρα σε ένα φυσικής ιστορίας ή μετροπόλιταν όπως είπες.
Βλέπω τις φωτογραφίες και ζηλεύω απίστευτα. Έκανες ταξίδι ζωής ακριβώς με τον τρόπου που πρέπει, με καλό budget για να μη χάσεις τίποτα. Εύχομαι να πέρασες όσο υπέροχα φαίνεται ότι πέρασες και ακόμα καλύτερα. Και αν ποτέ αποφασίσεις να μας ξανάρθεις Αμερική, εύχομαι να μπορώ εγώ να σου προτείνω κάτι για κάποιον προορισμό.![]()
Εγώ σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες!! Είχα την καλύτερη δασκάλαΧαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά με το ταξίδι σου κι ακόμα περισσότερο για την ιστορία σου!! Πολύ ωραίες επιλογές φαγητού, ειδικά αυτό το κρόνατ με συγκίνησε!! Περιμένω την συνέχεια!![]()