• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The Travelstories Continuous Story (comment)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κλεό η getxo την Μαρία την έχει βαφτίσει Βραζιλιάνα...οπότε αν μπορείς διόρθωσε το οτι ο Φελίπε είναι Πορτογάλος...:D
Μπράβο πάντως που γύρισες στον Πετράκη....Vamos Pedro...:haha:

Edit: Παίδες πείτε μου οτι θέλετε να διεκδικήσουμε και βραβείο λογοτεχνίας;;;
θενκς το εφτιαξα
1.Ειναι θετα αδελφια :bleh::bleh:
2.Τουλαχιστον πετυχα τη γλωσσα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Βλέπω από φαντασία.....σας έχει χτυπήσει η ζέστη.

Καλά ρε getxo,κι αυτόνε στην Μπογκοτά τον έστειλες;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Συγγραφείς αλλάζουν, χαρακτήρες διαπλέκονται, αλλά ένας είναι ο σταθερός παράγοντας... το travelhippo. Νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο στη γκρίζα διαφήμιση....

Traveller

Member
Να πω δυο πραγματάκια χωρίς παρεξήγηση... για αρχή καλά τα πάμε αλλά έχουμε μερικά προβλήματα...

Έχουμε θέμα με την πλοκή... και δεν εννοώ ότι η πλοκή δεν είναι ξεκάθαρη αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μια που γράφουν τόσοι άνθρωποι, εννοώ ότι η ιστορία δεν έχει ρυθμό... πρώτα απόλα πρέπει να παρουσιάσουμε τους ήρωες της ιστορίας... ποιοι είναι, τι δουλειά κάνουν, που ζουν και τι κάνουν γενικά... μετά ας προσπαθήσουμε να είμαστε όπως είπα και πιο πάνω, λίγο πιο αναλυτικοί με τις πόλεις και τα τοπία... δεν εννοώ να γράφουμε δρόμους και αριθμούς εννοώ να γράφουμε για τα μέρη της πόλης μπας και καταφέρουμε να βάλουμε τον αναγνώστη στο κλίμα της πόλης, γιαυτό άλλωστε επιμένω για την ακρίβεια... τέλος χαλαρώστε και αφήστε λίγο την φαντασία σας ελεύθερη... μέχρι στιγμής αυτός ο έρημος ο Πέδρο πηγαινοέρχεται και γνωρίζει συνέχεια πρόσωπα χωρίς να κάνει τίποτε... αυτό τα πρόσωπα είναι καρικατούρες δεν έχουν μορφή παρελθόν μέλλον και παρόν έτσι όπως τα παρουσιάζετε...

Μετά άλλα προβλήματα στην αφήγηση, πρακτικά...γιατί διάολε έφυγε νύχτα από την Λισαβόνα την στιγμή που θα μπορούσε να πάρει ένα αυτοκίνητο και να πάει στην ευχή του Θεού? Γιατί ένας άνθρωπος με κανονική δουλειά πρέπει να πάει στου διαόλου την μάνα και να συναντήσει κάποιον που έχει να δει χρόνια?γιατί ο Πέντρο γίνεται τουλούμι στο ξύλο και δεν πάει στην αστυνομία να το καταγγείλει όπως κάθε άλλος άνθρωπος? Τι θέλω να πω... αρχίστε από απλά πράγματα, προσέξτε τι γράφει ο αποπάνω και μετά το χοντραίνετε το παιχνίδι... τώρα θα βρεθούν δύο τύποι στην Κολομβία και θα κάθονται εκεί δυο μέρες... μπορείτε να την υποστηρίξετε την Μποκοτά? Να πείτε που θα πάνε που θα φάνε τι θα κάνουν? Μήπως πρέπει κάποιος να κάνει μια μεγάλη ανατροπή?

Για πάμε λοιπόν με λίγη ακόμη προσπάθεια...

Traveller

Member
Συγγραφείς αλλάζουν, χαρακτήρες διαπλέκονται, αλλά ένας είναι ο σταθερός παράγοντας... το travelhippo. Νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο στη γκρίζα διαφήμιση....
Μέγιστε θα χαρώ ιδιαίτερα να σε δω να δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου στη συγγραφή και πίστεψε με θα είμαι πολύ δίκαιος μαζί σου... μέχρι τότε άσε μας να γράφουμε ότι γουστάρουμε... και για το travelhippo θα γράψω και για την Αλλατίνη και για το κρασί Καμπάς... άμα σε ενοχλεί απλά μην διαβάζεις... τρόλαρε σε άλλα θέματα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Από τόσα κουσούρια,τραυλό βρήκες να τον κάνεις;
Πάει ο Πετράκης,ρόμπα έγινε.
Στη Μπογκοτά να τα βγάλεις πέρα μόνος σου εγώ θα παίξω σε άλλο υπόβαθρο εκεί,καταστασιακό,αφού δεν λογάω από Ν.Αμερική τίποτα.

Επίσης δεν χρειάζεται να λέμε και να ξαναλέμε,μη με παρεξηγείτε κ.α.,ο σχολιασμός εδώ γίνεται καλοπροαίρετα και μόνο.

Τι σόι συγγραφείς είμαστε ρε συνάδελφοι αν δεν αντέχουμε στη κριτική;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
και για το travelhippo θα γράψω και για την Αλλατίνη και για το κρασί Καμπάς... άμα σε ενοχλεί απλά μην διαβάζεις...
Κι εγώ άμα βρίσκω κάτι άξιο σχολιασμού θα σχολιάζω. Δεν απαγορεύεται ακόμα. Νομίζω.

τρόλαρε σε άλλα θέματα...
Πολύ παρέα με το maltakia κάνεις.... Μόνο από κει περιμένω κάτι τέτοιες αναγωγές κάθε διαφωνίας σε τρολάρισμα κλπ....

Υ.Γ. Για τη συγγραφή, που ξέρεις μπορεί και να το κάνω...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μήπως πρέπει κάποιος να κάνει μια μεγάλη ανατροπή?
Και γιατί να κάνει από τώρα μια μεγάλη ανατροπή;

Φαντάζεσαι στην 6-7 σελίδα ενός βιβλίου να κάνει κάποιος μια μεγάλη ανατροπή;

Πως θα χτίσεις σασπένς αν αυτή συμβεί τόσο νωρίς;
Θα το πας από ανατροπή σε ανατροπή;

Εγώ προτείνω μεγαλύτερη εμβάθυνση στους χαρακτήρες και έξυπνους διαλόγους ή τελοσπάντων προς τα εκεί θα κινηθώ προσωπικά πριν επιστρέψω στη δράση.

Κουράστηκα να τους βλέπω να τρέχουν,ακόμα δεν αρχίσαμε.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
νομιζω στην προσπαθεια τους οι συγραφεις να πρωτοτυπησουν και να κανουν περιπετειωδες το σεναριο,εκανε κοιλια,δυσκολεψε και θελει καποιον να το σπρωξει.

συμφωνω απολυτα στα σχολια του traveller.να υπαρχει δηλαδη ενας ρεαλισμος των πραγματων.και λιγη περισσοτερη αναφορα στα μερη που κινουνται οι ηρωες.οι ταξιδιωτικες αναφορες παντα εχουν ενδιαφερον.

με την πλοκη που πηρε η ιστορια εγω αδυνατω να γραψω.δεν μπορω να ακολουθησω τη ροη των πραγματων.πολυ τρεξιμο,πολλες μετακινησεις,και δεν εχουμε δει ακομα την ουσια.

ειναι δυσκολο το εγχειρημα και συναμα προκλητικο.αλλα για να αποδοσει θελει λιγη προσοχη και προσπαθεια.δεν ειμαστε επαγγελματιες αλλα αν ξεκινουσε η ιστορια με απλα πραγματα και αυξανοταν η δραση σιγα σιγα θα ηταν πιο ευκολη η συγγραφη.επισης να υπηρχαν και κωμμικοτραγικες καταστασεις με γελιο.ας χρησιμοποιησουμε και προσωπικες μας εμπειριες.

νομιζω παντως αυτο που λεει ο traveller για την μεγαλη ανατροπη ειναι για να ισιαξει το πραγμα και η ιστορια να μπει σε μια σειρα απο εκεινο το σημειο και μετα.

εγω θα πω ομως και ενα μπραβο σε οσους εχουν γραψει μεχρι τωρα για την φαντασια και τις ιδεες τους και μακαρι να μπουν κι αλλοι να γραψουν στην ιστορια (και εγω).

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
battered_suitcase τα ψιλοέκανες κώλο... ο τύπος έφτασε νωρίς το πρωί στη Μαδρίτη και την έπεσε να κοιμηθεί κανένα δίωρο... εσύ τον έβαλες να κοιμα΄ται 20 ώρες!! Και η πλάκα είναι ότι δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι στη Μαδρίτη γιατί φεύγει νωρίς το πρωί για Μποκοτά!! Άντε να δούμε πως θα μαζευτεί όλο αυτό...
Μα πώς με αδειάζεις έτσι :bleh: Ποιος τον έβαλε να κοιμηθεί 20ωρο; Απλώς έγραψα ότι κοιμήθηκε βαριά με εφιάλτες και ξύπνησε στο χάραμα για να ξεχυθεί στη Μαδρίτη...ή όπου τον έστελνε ο επόμενος τέλος πάντων..

Πάω να δω πως εξελίσσεται η ιστορία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα