• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The Travelstories Continuous Story (comment)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μήπως όμως πρέπει να το κάνουμε έτσι για να βγει καλό? Αν είναι να κάνουμε ξεπέτες μόνο και μόνο για να γράψουμε δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο... ταξιδιωτικό φόρουμ είναι αξίζει πιστεύω να ασχοληθούμε λιγάκι με τα μέρη... .
Καμιά αντίρρηση, σωστό ακούγεται, θα πρέπει όμως να αυξηθεί η ώρα συγγραφής και σίγουρα θα μειωθούν οι συγγραφείς.. Διαλέγετε και παίρνετε..

getxowoman

Member
Τον Πέδρο που είναι ένας Ισπανός από την Σαλαμάνγκα και τρώει φάπες από κάτι Σκανδιναυούς μπράβους στη Λισαβόνα την κοπανάει από ένα φωταγωγό τον σώζει ένας πιτσιρικάς και καταλήγει στο σπίτι μιας γκόμενας που την είχε καψούρα και τον
..
Μονο μια μικρη διορθωση, αν μου επιτρεπεται, ο Πεδρο ειναι απο Καταλωνια μερια, απλα μενει Σαλαμανκα, εγω απλα εβαλα μια ακομα πολη απο Ισπανια, για να εχουμε ποικιλια στα μερη. Συμφωνω απολυτα για τα μερη, ταξιδιωτικο φορουμ ειμαστε αλλωστε! Και μην αγχωνεστε για το χρονο, μια ωρα εχετε να γραψετε απο τη στιγμη που κανετε κρατηση το ποστ, τωρα το καλοκαιρι μιλαμε, μετα μιση, αλλα αν δουμε οτι ειναι λιγο το αλλαζουμε.

getxowoman

Member
Καμιά αντίρρηση, σωστό ακούγεται, θα πρέπει όμως να αυξηθεί η ώρα συγγραφής και σίγουρα θα μειωθούν οι συγγραφείς.. Διαλέγετε και παίρνετε..
Οχι, οχι, αν θελετε αυξανουμε την ωρα συγγραφης!!!! Δεν πειραζει αν γραφουμε ανα 2 ωρες καινουριο ποστ!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μου τον απογειώσατε πρωί τον άνθρωπο,ενώ φεύγει απόγευμα η Avianca.
Προσαρμόζω το χρόνο -συγγραφική αδεία- και σας τον παραδίδω.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω λεω μετα να γυρισω στον Πετραν ..πολυ τον αφησαμε ..

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ας σβήσει κάποιος Mod ένα από τα δύο μηνύματα της Κλεό!

Βρε Μαλτάκια, ακόμα και τις σωστές ώρες πτήσεις θες? Δεν φτάνει να είναι σωστές οι ανταποκρίσεις?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εντάξει ίσως το παρακάνω,αλλά σε ένα βαθμό είμαι υπέρ του να είμαστε όσο ρεαλιστικοί γίνεται με τα στοιχεία και τις τοποθεσίες.

Όπως επίσης και με την περιγραφή του περιβάλλοντος στο οποίο κανείς δεν έχει τολμήσει να επιδοθεί ακόμα.Τι να το κάνουμε αν αλλάζει πόλεις σαν σώβρακα ο Στηβ αν δεν μάθουμε και κάτι γι'αυτές;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εντάξει ίσως το παρακάνω,αλλά σε ένα βαθμό είμαι υπέρ του να είμαστε όσο ρεαλιστικοί γίνεται με τα στοιχεία και τις τοποθεσίες.

Όπως επίσης και με την περιγραφή του περιβάλλοντος στο οποίο κανείς δεν έχει τολμήσει να επιδοθεί ακόμα.Τι να το κάνουμε αν αλλάζει πόλεις σαν σώβρακα ο Στηβ αν δεν μάθουμε και κάτι γι'αυτές;
Πολύ φοβάμαι πως όταν επιδοθούμε σε περιγραφές πόλεων κλπ με ακρίβεια, θα πέσει τόση ανακρίβεια που αμέσως θα πέσει και το ανάλογο κράξιμο. Σε μια συλλογική "δουλειά" όπως λες, που κανένας δεν έχει σχέση μεταξύ του κι οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- πρώτη φορά συμμετέχουν σε ένα continuous story, νομίζω πως οι πολλοί κανόνες και παρατηρήσεις θα αποθαρρύνουν αρκετούς που θέλουν να γράψουν και θα έχεις το αποτέλεσμα που δεν ήθελες εξαρχής. Να γράφουν μόνο λίγοι δηλαδή.

Φυσικά, δεν εννοώ πως πρέπει να γράφονται αρλούμπες.

Traveller

Member
Μου τον απογειώσατε πρωί τον άνθρωπο,ενώ φεύγει απόγευμα η Avianca.
Προσαρμόζω το χρόνο -συγγραφική αδεία- και σας τον παραδίδω.
Σύντροφε την μομφή είναι αυτή που μου προσάπτεις? Η Avianca AV27 αναχωρεί στις 09.25 ΤΟ ΠΡΩΙ από Barajas για Εldorado με ένα υπερσύγχρονο Α330... το ότι εσύ βρίσκεις και απογευματινή πτήση δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και πρωϊνή...

Δεν το παρακάνεις καθόλου... το παιχνίδι πρέπει να παίζεται έτσι... εγώ ότι αναφέρω το τσεκάρω πρώτα... και τις πτήσεις και τις τοποθεσίες και τα αληθινά πρόσωπα... το Tryp στην Grand Via είναι μια χαρά ξενοδοχείο άσχετα αν εσείς το βαφτίσατε τρύπα... η Avianca όντως φεύγει πρωί και το Στάλιγκραντ με το Κόβεντρι ασφαλώς και είναι αδελφές πόλεις... επίσης είχα φτιάξει μια καταπληκτική περιγραφή ενός πρωίνου στη Μαδρίτη αλλά μου το έφαγε ο εικοσάωρος ύπνος και η βόλτα στο νεκροταφείο που δεν αναφέρετε καν που είναι και πως λέγεται...

Εμ το παιχνιδάκι παιδάκια είναι σοβαρό δεν είναι να περνάμε την ώρα μας γράφοντας ότι θέλουμε... εδώ σας θέλω, στα δύσκολα... πάρτε τον χρόνο σας και γράψτε , αλλά γράψτε σοβαρά... για πάμε ο επόμενος...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Κλεό η getxo την Μαρία την έχει βαφτίσει Βραζιλιάνα...οπότε αν μπορείς διόρθωσε το οτι ο Φελίπε είναι Πορτογάλος...:D
Μπράβο πάντως που γύρισες στον Πετράκη....Vamos Pedro...:haha:

Edit: Παίδες πείτε μου οτι θέλετε να διεκδικήσουμε και βραβείο λογοτεχνίας;;;

jimp

Member
Ε ταξιδιωτικο φορουμ ειμαστε εδω.Θα πρεπει και οι πτησεις και οι ωρες και οι ανταποκρισεις να ειναι σωστες.
Ετσι θεωρω τουλαχιστον.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σύντροφε την μομφή είναι αυτή που μου προσάπτεις? Η Avianca AV27 αναχωρεί στις 09.25 ΤΟ ΠΡΩΙ από Barajas για Εldorado με ένα υπερσύγχρονο Α330... το ότι εσύ βρίσκεις και απογευματινή πτήση δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και πρωϊνή...
Σύντροφε έχεις δίκιο.Αλλά αν εγώ που είχα όλη την καλή διάθεση,έψαξα και έπεσα μόνο σε απογευματινή σε τυχαία ημερομηνία κι ύστερα μετά την προτροπή σου ανακάλυψα ότι όντως έχεις δίκιο,τότε σκέψου με τους υπόλοιπους τι γίνεται.

Πρέπει να είμαστε λιγότερο αυστηροί.

Από την άλλη αντί να τους κρατήσετε στην Ευρώπη που λίγο πολύ όλοι κάτι γνωρίζουμε,μου τους στέλνετε Αργεντινές και Κολομβίες που ξέρουν 2-3.Άντε να δω τώρα πως θα ανταπεξέλθουμε οι υπόλοιποι.

Για αρχή ας μείνουμε σε ένα σταθερό time zone και ας καλύψουμε το διήμερο που απέχει ο Πέδρο από τον Στηβ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα