• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The Travelstories Continuous Story (comment)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σοβαρα τωρα... μαλτακια εχεις σπουδασει -ασχοληθει με το creative writing ή κατι τετοιο?
Βρισκω τις παρατηρησεις σου καιριες κ σχετικες.

Traveller

Member

battered_suitcase τα ψιλοέκανες κώλο... ο τύπος έφτασε νωρίς το πρωί στη Μαδρίτη και την έπεσε να κοιμηθεί κανένα δίωρο... εσύ τον έβαλες να κοιμα΄ται 20 ώρες!! Και η πλάκα είναι ότι δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι στη Μαδρίτη γιατί φεύγει νωρίς το πρωί για Μποκοτά!! Άντε να δούμε πως θα μαζευτεί όλο αυτό...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εεεεεεεεεεε,μαζεμένα τα σχόλια είπαμε.Ελεύθερη γραφή είναι και συλλογική δουλειά.Δεν ψάχνουμε να αρπαχτούμε εδώ.

Σοβαρα τωρα... μαλτακια εχεις σπουδασει -ασχοληθει με το creative writing ή κατι τετοιο?
Βρισκω τις παρατηρησεις σου καιριες κ σχετικες.
Σε πληροφορώ κλεό οτι δεν έχω σπουδάσει τίποτα από αυτά.Αυθόρμητα μου βγαίνει,λες να το καλλιεργήσω;

Traveller

Member
Σιγά μην αρπαχθώ ρε συ... καλοπροαίρετο ήταν το σχόλιο... απλά πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε για να βγαίνει νόημα...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εεεεεεεεεεε,μαζεμένα στα σχόλια είπαμε.Ελεύθερη γραφή είναι και συλλογική δουλειά.Δεν ψάχνουμε να αρπαχτούμε εδώ.

Σε πληροφορώ κλεό οτι δεν έχω σπουδάσει τίποτα από αυτά.Αυθόρμητα μου βγαίνει,λες να το καλλιεργήσω;
Ναι βλεπω οτι το εχεις και στην ιδια τη γραφη και στο οργανωτικο κομματι... why not ....δεν θα ηταν καθολου κακο

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ρε παιδιά ας κάνει κάποιος μια σούμα γιατί θα χάσουμε τη μπάλα.
Σε πέντε σελίδες κείμενο έχουν αναφερθεί 15 πρόσωπα!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Παιδιά σόρι για την αργοπορία, αλλά έγραψα ότι έγραψα κάτω από έναν ξαφνικό καταιγισμό από τηλέφωνα, παραγγελίες και πληρωμές. Οπότε σόρι και για τις τυχόν ανακρίβειες! :D

Επίσης καλό θα ήταν να γράφετε για πραγματικά μέρη και να συνδυάζετε αληθινά πρόσωπα στην πλοκή...
Τα αληθινά μέρη, αν δεν παίζεις στο χεράκι σου τις πόλεις καλή ώρα όπως εσύ, είναι λίγο δύσκολο, γιατί πρέπει να κάνεις έρευνα στο ίντερνετ παράλληλα με την συγγραφή σου.

Εγώ πάλι αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως βρέθηκε το εισητήριο της Αργεντινής στην τσέπη του Πέδρο! :rolleyes:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτο για το εισιτηριο το παρατηρησα και γω ..ωστοσο πιστευω οτι αν το ψειριζουμε παααρα πολυ (οχι και καθολου απο την αλλη )..θα κολλαμε καθε τρεις κ λιγο.

Ο Πεδρο εχει μεινει στην "αγκαλια" της ομορφουλας και θα συναντησει το Φελιπε at night.
Η Αγγλοφατσα κανει τσεκ ιν για Μπογκοτα οπου θα παει για αντιπερισπασμο πριν το Μπουενος .Εγινε ενα φλας μπακ στον πατερα του Στηβ,την καταγωγη και το αριστερο παρελθον του.
Ποιον να διαλεξουμε τωρα ..τον Αγγλο ή τον Ισπανο?

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Παιδιά σόρι για την αργοπορία, αλλά έγραψα ότι έγραψα κάτω από έναν ξαφνικό καταιγισμό από τηλέφωνα, παραγγελίες και πληρωμές. Οπότε σόρι και για τις τυχόν ανακρίβειες! :D
Να συμπληρώσω επίσης, ότι για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να ξαναγράψω εν ώρα εργασίας.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σε πληροφορω μια χαρα βγηκε το κομματι relax!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

Traveller

Member
Τα αληθινά μέρη, αν δεν παίζεις στο χεράκι σου τις πόλεις καλή ώρα όπως εσύ, είναι λίγο δύσκολο, γιατί πρέπει να κάνεις έρευνα στο ίντερνετ παράλληλα με την συγγραφή σου.
Μήπως όμως πρέπει να το κάνουμε έτσι για να βγει καλό? Αν είναι να κάνουμε ξεπέτες μόνο και μόνο για να γράψουμε δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο... ταξιδιωτικό φόρουμ είναι αξίζει πιστεύω να ασχοληθούμε λιγάκι με τα μέρη...

Εγώ πάλι αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως βρέθηκε το εισητήριο της Αργεντινής στην τσέπη του Πέδρο! :rolleyes:
Κάποιος κάπου δεν έγραψε ότι το βούτηξε από αυτούς που έτρωγε φάπες? Αυτό που λέω ρε παιδιά ας προσπαθήσουμε να μην γράφουμε απιθανότητες...

Και για να βοηθήσω λίγο στην ιστορία...

Έχουμε δυό τύπους...

Τον Πέδρο που είναι ένας Ισπανός από την Σαλαμάνγκα και τρώει φάπες από κάτι Σκανδιναυούς μπράβους στη Λισαβόνα την κοπανάει από ένα φωταγωγό τον σώζει ένας πιτσιρικάς και καταλήγει στο σπίτι μιας γκόμενας που την είχε καψούρα και τον

Στηβ, που είναι από το Κόβεντρυ, είναι μάλλον γιος ενός Σοβιετικού πράκτορα, ζει στη Λισαβώνα, στήνει μια παγίδα στον Πέδρο με 2 εισιτήρια για Αργεντινή, οι μπράβοι που κοπανάνε τον Πέδρο κάνουν το σπίτι του γης μαδιαμ και αυτός την κάνει για Μαδρίτη και μετά για Κολομβία...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα