• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The Travelstories Continuous Story (comment)

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Άντε ρε γαμώτο,δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να μας ακολουθήσει;
Μα όλοι διακοπές έχουν φύγει;
Εμείς γιατί είμαστε ακόμα εδώ;
διακοπες δεν ειμαστε αλλα το μυαλο μας ειναι στις διακοπες που θα ερθουν:D

κοιτα η ιδεα ειναι πολυ καλη και οι κανονες που την ακολουθουν πολυ σωστοι και νομιζω μπορει να γινει καλη δουλεια.

απλα οσο προθυμος και να ειμαι να συμμετασχω δεν ξερω εκεινη τη στιγμη αν θα εχω εμπνευση.αν θα γραψω κατι που θα εχει ενδιαφερον.δεν θελω να γραψω καμια πατατα που θα χαλασει την ροη της ιστοριας.εκει ειναι ο ενδιασμος.

δηλαδη πιστευω σε πολλους αρεσει αυτη η ιδεα και πολλοι θα διαβαζουν με ενδιαφερον το story.το θεμα ειναι οτι δεν θελουν να μπουν και οι ιδιοι στη διαδικασια ως συγγραφεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μα το θέμα είναι να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς του ο καθένας και να κάνει το βήμα εμπρός.Δεν έχει να χάσει και τίποτα εξάλλου.Άσε που αν δεν νοιώθεις ότι έχεις έμπνευση εκείνη την ώρα τότε απλώς μη γράψεις,άσε κάποιον άλλον να γράψει.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
διακοπες δεν ειμαστε αλλα το μυαλο μας ειναι στις διακοπες που θα ερθουν:D

κοιτα η ιδεα ειναι πολυ καλη και οι κανονες που την ακολουθουν πολυ σωστοι και νομιζω μπορει να γινει καλη δουλεια.
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω...όντως η ιδέα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά εγώ προσωπικά θα είμαι ακόμα Αθήνα μέχρι 1η Αυγούστου...θα γυρίσω και θα ξαναανοίξω κυριολεκτικά laptop ή υπολογιστή μετά τις 3 Σεπτέμβρη που θα επιστρέψω οπότε σε αυτή τη φάση δε μπορώ να συμμετέχω.Επίσης μπαίνω στο forum συνήθως από τη δουλειά οπότε πάλι αυτό είναι πρόβλημα στο να μπορέσω να γράψω κάτι αναπόσπαστη για 30'. Πάντως αν ξεκινήσει θα είμαι φανατική αναγνώστρια...:)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γενικα ειναι μια πολυ καλη ιδεα ...εξακολουθω ωστοσο να πιστευω οτι κολλαει στο καλοκαιρι (γιαυτο βλεπεις κ οι περισσοτεροι ειναι σε ληθαργο και δεν υπαρχουν πολλες απαντησεις ).
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο μας δεν ειναι οτι δεν θελουν να μπουν στη διαδικασια της συγγραφης ,οπως λεει ο Γιαννης απο πανω.Χρειαζονται καποιοι τολμηροι συγγραφεις-καμικαζι να κανουν την αρχη ,ωστε να δουν κ οι υπολοιποι υλοποιημενη την ιδεα και να εχουν ενα πρωτο μπουσουλα στο πως να κινηθουν ,γιατι τωρα μιλαμε καπως γενικα κ αοριστα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω...όντως η ιδέα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά εγώ προσωπικά θα είμαι ακόμα Αθήνα μέχρι 1η Αυγούστου...θα γυρίσω και θα ξαναανοίξω κυριολεκτικά laptop ή υπολογιστή μετά τις 3 Σεπτέμβρη που θα επιστρέψω οπότε σε αυτή τη φάση δε μπορώ να συμμετέχω.Επίσης μπαίνω στο forum συνήθως από τη δουλειά οπότε πάλι αυτό είναι πρόβλημα στο να μπορέσω να γράψω κάτι αναπόσπαστη για 30'. Πάντως αν ξεκινήσει θα είμαι φανατική αναγνώστρια...:)
Ωραία,άρα μπορείς μέχρι τότε να γράφεις και μετά από Σεπτέμβριο πάλι.

Κι εγώ φεύγω στις 14 του μήνα και δεν θα έχω καθόλου δίκτυο για 15 μέρες,δεν λέει κάτι αυτό.Δεν θα γράφει ένας,δυο,τρεις εδώ.Θα γράφει όποιος έχει διάθεση.

Επίσης το ζήτημα δεν είναι να είσαι αφιερωμένη στη συγγραφή αλλά αν βρεις κάποια στιγμή το χρόνο και έχεις έμπνευση να συμβάλλεις κι εσύ στη δημιουργία.Έστω και με μια παράγραφο.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.Μας είχα για πιο δημιουργικό φόρουμ.

Προς το παρόν μόνο η βαλίτσα κι ο Def (ο οποίος μετακομίζει σε άλλη ήπειρο,αλλά επειδή ξέρει πως λειτουργεί το continuous story προσφέρθηκε) έχουν δηλώσει ξεκάθαρα συμμετοχή.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τι θες να σου πούμε δηλαδή? Ίσως να συμμετέχουμε. Αν μας αρέσει το story, αν έχουμε το χρόνο, αν μας αφήσουν οι δουλειές.... Βλέποντας και κάνοντας εκείνη την ώρα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
εξακολουθω ωστοσο να πιστευω οτι κολλαει στο καλοκαιρι (γιαυτο βλεπεις κ οι περισσοτεροι ειναι σε ληθαργο και δεν υπαρχουν πολλες απαντησεις ).
Αυτό αδυνατώ να το καταλάβω.
Εκτός αυτών που λείπουν διακοπές -και που πάντα κάποιοι λείπουν,ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε- οι υπόλοιποι σε τι διαφοροποιούνται σε σχέση με το χειμώνα;
Πάνε για μπάνιο στο Σύνταγμα και τη Τσιμισκή;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εγώ πάντως maltakia αρνητική εννοείται πως δεν είμαι αλλά είμαι άτομο της τελευταίας στιγμής και δε θέλω να σου υποσχεθώ οτι θα το κάνω και μετά να μην ανταποκριθώ...Το μεγαλύτερο πρόβλημα τονίζω για μένα είναι οτι θα πρέπει αν το κάνω να το κάνω όταν θα λείπει το boss...Ας ξεκινήσει που λέει κι ο taver και το βλέπουμε.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως δε βλεπω μεγαλη κινητικοτητα ,ημερησια εννοω απο τα στανταρ μελη.
Ισως οι περισσοτεροι το εχουν συλλαβει στο μυαλο ως ενα commited project (να μιλησω για την αφεντια μου)-κατι δηλ που θα πρεπει να ειναι απικο κ να το παρακολουθουν ..και σου λενε μια θα λειπω..μια θα μπαινω..μια δε θα μπαινω..κλπ
Αλλα βρε παιδι μου ας ξεκινησει το εγχειρημα και βλεποντας κ κανοντας οπως ειπωθηκε και παραπανω.

Ολοι κολλαμε στο να δηλωσουμε κατι και μετα να μην μπορουμε να ανταπεξελθουμε για το χ-ψ λογο ο καθενας .Νομιζω καλυτερα να γινει η αρχη κ να δουμε πως λειτουργει το project και πως εφαρμοζονται οι κανονες που ειπωθηκαν στην αρχη του θεματος .

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
εγω θα ηθελα πολυ να συμμμετασχω αλλα σε 3 μερες φευγω και θα ξανανοιξω το φορουμ ελαχιστα ολο το καλοκαιρι.....απο σεπτεβρη μεσα

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
εγω θα ηθελα πολυ να συμμμετασχω αλλα σε 3 μερες φευγω και θα ξανανοιξω το φορουμ ελαχιστα ολο το καλοκαιρι.....απο σεπτεβρη μεσα
Αυτό ψάχνω!

Να πουν ποιοι έχουν διάθεση να παρακολουθήσουν την εξέλιξη κι ενδεχομένως να συμμετέχουν κι ας είναι και για μια φορά κι ας μη γράψουν τελικά ποτέ.Πρόθεση μετράω να δω αν αξίζει να το ξεκινήσουμε ή είμαστε 5 άνθρωποι οπότε και θα βαλτώσει μετά βεβαιότητας.

Θα κάνω μια αρχή το απόγευμα αν μπορέσω κι ας εκτεθώ.
Εξάλλου ήδη έχω εκτεθεί ανοίγοντας το θέμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα