fotast
Member
Εχει διάρκεια;Που το λεει;Είπαν τίποτα για διάρκεια πανευρωπαϊκά;Γιατί το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού πόση διάρκεια έχει;
Εχει διάρκεια;Που το λεει;Είπαν τίποτα για διάρκεια πανευρωπαϊκά;Γιατί το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού πόση διάρκεια έχει;
δασκαλε δεν παριστανα τπτ. αλλα δεν θα βασισω κανενα ταξιδι σε προβλεψεις εμβολιασμου κουβανων πολιτικων. θα παω κουβα βασιζομενος στο Μαιαμι ραντιο, οχι σε μπουρδες. Μη σχωρεμενος.δεν κατάλαβες τη σύνδεση με τα ταξίδια, δεν πειράζει
Ο αποκλεισμός από την Αλογομουρετς πώς λέγεται ήρθε βαρύς...δασκαλε δεν παριστανα τπτ. αλλα δεν θα βασισω κανενα ταξιδι σε προβλεψεις εμβολιασμου κουβανων πολιτικων. θα παω κουβα βασιζομενος στο Μαιαμι ραντιο, οχι σε μπουρδες. Μη σχωρεμενος.
κι ασηκωτος. γι αυτο για το 2021 αποκλειστικα κ μονο σε σιγουρα μερη, δηλ οχι Κουβα. Μονο Αφρικα που δεν υπαρχει ιος. το 22 θα ρθω με το καλο.Ο αποκλεισμός από την Αλογομουρετς πώς λέγεται ήρθε βαρύς...
Δεν έλεγαν για 6μηνη διάρκεια ή εγώ κατάλαβα λάθος;Εχει διάρκεια;Που το λεει;Είπαν τίποτα για διάρκεια πανευρωπαϊκά;
Γιατί το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού πόση διάρκεια έχει;
Δεν είχε-έχει μέχρι τώρα ,Εχει διάρκεια;Που το λεει;Είπαν τίποτα για διάρκεια πανευρωπαϊκά;
Δεν το έχω ακούσει/διαβάσει πουθενά για 6 μήνες διάρκεια.Δεν έλεγαν για 6μηνη διάρκεια ή εγώ κατάλαβα λάθος;
είναι συζήτηση για άλλο νήμαΟ εμβολιασμός σε προστατεύει από σοβαρή νόσηση για 6-12 μήνες. Έτσι το σωστό θα ήταν να έχει διάρκεια 9 μήνες όπως κάνουν Αυστρία. Κροατία.
Το διάβασα και συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα για μένα είναι να μη παραμείνουν ανοιχτά και χωρίς να λήγουν όπως τώρα. Είναι επικίνδυνο για όλους τους λόγους που αναφέρεις.είναι συζήτηση για άλλο νήμα
αλλά δεν μπορώ να μην σου απαντήσω ,οι Ισραηλινοί (τάχω γράψει αν θες να διαβάσεις τα μηνύματα μου στο οφ τοπικ)
πήραν αυτή την απόφαση με βάση τα στοιχεία τους,την επιδημιολογική τους κατάσταση κλπ μελέτες μετά τους εμβολιασμούς και συγκρίσεις....
δεν υπάρχει σωστό η λάθος,
θυμάμαι εκπροσώπους του ΠΟΥ που λέγανε ότι πιθανόν μετά την δεύτερη δόση να μην χρειασθεί καθόλου ούτε καν αναμνηστική...
τα γεγονότα και το τι συμβαίνει στην πράξη μας οδηγούν σε αποφάσεις ,
το θέμα δεν είναι η προστασία του εμβολιασμένου μόνον,αλλά το αν στην πράξη είναι ακάλυπτος και επομένως μεταδίδει μετά από πόσο???διάστημα
και εχει τεράστια σημασία αν αυτό γίνει μετά τους 5 μηνες??η μετά τους 9??