Borealis
Member
Εγώ πάντως έχω καταλήξει ότι οτιδήποτε βοηθάει στην απεξάρτηση της Ευρώπης από τις άθλιες δικτατορίες του Κόλπου και της Μετασοβιετίας είναι θετικό, αρκεί να μη μας πιάσουνε Κώτσο για μια ακόμη φορά!
παντα ειμαστε εξαρτημενοι καπου. μια και ειμαστε ανικανοι να παραξουμε κατι.Εγώ πάντως έχω καταλήξει ότι οτιδήποτε βοηθάει στην απεξάρτηση της Ευρώπης από τις άθλιες δικτατορίες του Κόλπου και της Μετασοβιετίας είναι θετικό, αρκεί να μη μας πιάσουνε Κώτσο για μια ακόμη φορά!
ε οχι και αθλιες..γοητευτικες θες να πεις. τετοια απεξαρτηση να μας λειπει.ότι οτιδήποτε βοηθάει στην απεξάρτηση ..από τις άθλιες δικτατορίες του Κόλπου
Οι καμινάδες δεν είναι τίποτα! Για να έχουμε καλύτερη εικόνα της ομορφιάς του λιγνιτορυχειου, να μια φώτο φρέσκια φρέσκια.... 4500 τόνους ζυγίζει!
Who cares..... Please turn lights on!Το προσδόκιμο ζωής στη Πτολεμαΐδα είναι τα 67 έτη τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι τα 80.
Να φανταστώ ότι σε εμένα απευθύνεσαι...Το ποια είναι η αξία του νομού Κοζάνης για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια το γνωρίζω πολύ καλά και δεν περιμένω μία περίοδο καύσωνα για να το θυμηθώ!Όλα έχουν υπέρ και κατά.
Αν κλείσει ο λιγνίτης σε καύσωνα με άπνοια πως θα σου φαινόταν για μια βδομάδα να έχεις ρεύμα 3-4'ώρες τη μέρα για να φτάσει για όλους;
Δεν το ήξερα ότι την έλλειψη μίας συνεπους εθνικής στρατηγικής για ανάδειξη του ελληνικού ενεργειακού ορυκτού πλούτου σε φυσικό αέριο που υπάρχει εντός ελληνικής ΑΟΖ πρέπει να την πληρώσουν οι κάτοικοι της δυτικής Μακεδονίας για να μπορούν όλοι οι υπόλοιποι να την βγάζουν "φθηνά"!.... Τα παράπονα σου να τα κάνεις αλλού. Το πρόβλημα είναι πολύπλοκο και τα οικονομικά συμφέροντα πολλά.....αλλα οπως και να εχει μπορει να φυγει ο λιγνητης θα μεινει το πετρελαιο και το φυσικο αεριο.
αλλα αυτα επειδη ειναι εισαγωμενα δε μολυνουν τοσο οσο ο τζαμπα λιγνητης