jimp
Member
Είναι δυνατόν να μην έχει έρθει μέχρι τώρα μήνυμα στο κινητό ή να μην έχει περαστεί online το αποτέλεσμα του rapid test?
Ναι και εγώ χθες που έκανα rapid δεν μου ήρθε μήνυμα-ίσως σημείωσαν λάθος το νούμερο-αλλά στην εφαρμογή σήμερα ήταν κανονικά καταχωρημένο...Είναι δυνατόν να μην έχει έρθει μέχρι τώρα μήνυμα στο κινητό ή να μην έχει περαστεί online το αποτέλεσμα του rapid test?
+1 θα ζήσω και χωρίς ταξίδια ( αν και Οκτώβρη έκλεισα ένα Λονδίνο )Είμαι πλήρως εμβολιασμένος, αλλά εν μέσω 4ου κύματος δεκαπλάσια πιο μεταδοτικής μετάλλαξης, δεν ρισκάρω να τρέχω σε αεροπλάνα, ξενοδοχεία και εστιατόρια. Θα είναι πιο πολύ η έννοια και το άγχος, παρά η ευχαρίστηση.
Καλά εμείς το θέλουμε μέχρι το πρωί στις 07:30, δεν ξέρω τι κάνουν και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.Ναι και εγώ χθες που έκανα rapid δεν μου ήρθε μήνυμα-ίσως σημείωσαν λάθος το νούμερο-αλλά στην εφαρμογή σήμερα ήταν κανονικά καταχωρημένο...
Με το αζημίωτο βεβαια.. πταισματακια είναι αυτά..Αν είναι αλήθεια...Και αρνητές του εμβολιασμού αλλά να πάρουμε και το πιστοποιητικό...Ζουν ανάμεσα μας...
Γιατρός στο Ασκληπιείο Βούλας έκανε 'μαϊμού εμβολιασμούς' σε αρνητές
Από τους γονείς, καλό είναι, αλλά όχι απαραίτητο (εφόσον είναι άνω των 18 ετών). Καμμιά φορά οι γονείς προκύπτουν ψεκασμένοι...To Καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμβουλευτείς τους γονείς σου και τον προσωπικό σας
γιατρό. Συμβουλές ιατρικές από ταξιδιωτικό φόρουμ, μην περιμένεις.