Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
γιατι δεν μπορεις να πας οπου ναναι? διαλεξε ενα αλλοΠοια ταξίδια την επόμενη ημέρα; Πηρα τηλ. να κλείσω ραντεβού στο τμήμα Διαβατηρίων Γλυφάδας
γιατι δεν μπορεις να πας οπου ναναι? διαλεξε ενα αλλοΠοια ταξίδια την επόμενη ημέρα; Πηρα τηλ. να κλείσω ραντεβού στο τμήμα Διαβατηρίων Γλυφάδας
Πήγαινε άλλου.Εμεις κλεισαμε ραντεβού μια εβδομάδα μετά το τηλεφώνημα στο ΑΤ Κατερίνης και παραλάβαμε τα διαβατήρια των παιδιών μέσα σε 4 εργάσιμες χτες. Συνολικά 15 μέρες από την πρώτη επικοινωνία.Ποια ταξίδια την επόμενη ημέρα; Πηρα τηλ. να κλείσω ραντεβού στο τμήμα Διαβατηρίων Γλυφάδας γιατί σε ένα μήνα ταξιδεύουμε και μου είπαν έχουν ραντεβού στις 30 Αυγούστου!!!
Είναι σοβαροί; Απίστευτο, ζήτω το επιτελικό κράτος! Είμαι έξω φρενών.
Στο δικό μου είναι σωστό και γράφει Moderna Biotech Spain S.L.συμβαίνει μόνο σε μένα η είναι μπαγκ του συστήματος.
έκανα μοντέρνα αλλά το κατασκευάζει η αστρα ζενεκα λέει.....
έχεις κάποιος άλλος παρόμοιο πρβλημα;
View attachment 357838
έκανα επανέκδοση. το διορθώσανε.Στο δικό μου είναι σωστό και γράφει Moderna Biotech Spain S.L.
εγω οταν πηρα τηλ μου "εκλεισε" ραντεβου για την επομενη μερα (ειχε να πατησει ανθρωπος στο γραφειο 10 μερες μου ειπε μετα) κ ηρθε το εγγραφο σε 4 εργασιμες. συνολο 5 μερες. i love greece...Πήγαινε άλλου.Εμεις κλεισαμε ραντεβού μια εβδομάδα μετά το τηλεφώνημα στο ΑΤ Κατερίνης και παραλάβαμε τα διαβατήρια των παιδιών μέσα σε 4 εργάσιμες χτες. Συνολικά 15 μέρες από την πρώτη επικοινωνία.
Καλησπερα,εγω πηρα τηλεφωνο στο ιδιο τμημα ,Γλυφαδα μενω,στις 7 Ιουνιου μου δωσαν ραντεβου στις 18 Ιουνη ,17 πηγα στο διπλανο φωτογραφειο πληρωσα για ολα 99 ευρω(πηγα και τα κατεθεσα την αλλη μερα) και χθες το παρελαβα κιολας.Γιατι εσενα σε ριχνουν ετσι?μηπως αν πεις οτι εχεις βγαλει εισητηρια κλαυτεις και λιγο σου δωσουν πιο γρηγορο ραντεβου?Ποια ταξίδια την επόμενη ημέρα; Πηρα τηλ. να κλείσω ραντεβού στο τμήμα Διαβατηρίων Γλυφάδας γιατί σε ένα μήνα ταξιδεύουμε και μου είπαν έχουν ραντεβού στις 30 Αυγούστου!!!
Είναι σοβαροί; Απίστευτο, ζήτω το επιτελικό κράτος! Είμαι έξω φρενών.
Στο ΑΡΣΙΣ.Παιδιά, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να χαρίσω ρούχα στην Θεσσαλονίκη;; Ξέρω ότι μαζεύουν γενικά οι εκκλησίες και στους δήμους έχει κάτι κάδους που μπορείς να αφήσεις, απλα λέω μήπως έχει κάποιος επαφή με κάποια συγκεκριμένη δομή, πχ γυναικείες φυλακές Διαβατών, ή σύλλογοι πολυτέκνων, ΚΕΘΕΑ κλπ , όπου θα πάνε πιο άμεσα και ίσως έχουν πιο μεγαλη ανάγκη. Αν θέλετε μάλιστα να γίνει κάτι πιο μαζικό, προτείνω οποίος έχει να δώσει οτιδήποτε και μένει Θεσσαλονίκη, ας μου στείλει πμ, να συνεννοηθούμε! Όλοι κάτι έχουμε που γεμίζει την ντουλάπα μας χρόνια και αν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί κάποιος να το έχει πραγματική ανάγκη ( κάνω ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα μου, αν δεν το καταλάβατε!!)
Δεν σταματάει να δουλεύει ένα τμήμα επειδή παίρνουν άδεια οι υπάλληλοι, και πολύ περισσότερο στην ΕΛ.ΑΣ. που υπάρχει προγραμματισμός και ποσόστωση στις άδειες. Εντούτοις μου κάνει εντύπωση η ημερομηνία που δόθηκε, πλέον των δύο μηνών μετά, εν μέσω covid...Γιατί απλά Ιούλιο Αύγουστο ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι περνουν άδεια.