bandit650
Member
αυτο εγινε γιατι παααααρα πολυς κοσμος πλεον εχει και αλλους τροπους ενημερωσης.Λογικο ειναι εν μερει πεσανε και τα εσοδα τους...
αυτο εγινε γιατι παααααρα πολυς κοσμος πλεον εχει και αλλους τροπους ενημερωσης.Λογικο ειναι εν μερει πεσανε και τα εσοδα τους...
Το πιστεύεις αυτό? αν δεν είσαι συνδρομητής σε εφημερίδες και σάιτ που εμπιστεύεσαι απλά καταναλώνεις σκουπίδια. Ποτέ στην ιστορία της ενημέρωσης δεν δυσκολευόσουν τόσο πολύ να ξεχωρίσεις την είδηση από την σαβούρα.αυτο εγινε γιατι παααααρα πολυς κοσμος πλεον εχει και αλλους τροπους ενημερωσης.
Επειδή όπως έχω αναφέρει είμαι....κατάσκοπος, θα σου πω την απάντηση σε αυτή την πρόταση. Πήγαινε κάπως έτσι:Επιτέλους βρέθηκε ο τόπος με το ιδανικό όνομα για να μείνουν πριν εγκατασταθούν οριστικά στην Κυπαρισσία
View attachment 352618
Ανασφαλιστη?ποια ειναι η πιο σκληρη,και κακοπληρωμενη δουλεια στην ελλαδα;(για εξωτερικο δεν γνωριζω)...η δουλεια της καμαριερας,πλυστρας,καθαριστριας,σιδερωτριας,μαγειρισσας,ανασφαλιστης ,εποχιακης καμαριερας παιδια....πριν μερικα χρονια αντεξα μια εβδομαδα,σημερα αντεξα μονο μια μερα....ποναω παντου,μεση,χερια,γονατα,ποδια,κεφαλι...σαν να σαι οικοδομος σε γυναικα....ενα ατομο(εγω) μονη μου θα τα βγαζα περα ολη την κοβιντ φρεε σεζον...παραιτηθηκα πριν λιγο...
στα νησια δεν ασφαλιζουν κανεναν που δουλευει για σεζον...σου λεει ελα μωρε δυο μηνακια δουλευουμε κι εμεις,σε ολα τα νησια αυτο,οχι μονο εδω,μονο δημοσιοι υπαλληλοι ασφαλιζονται,κι αμα σ αρεσει σου λεει,αλλιως θα βρω αλλη,εμενα δε μ αρεσε,και αντεξα μια μερα,αλλοι αντεχουν μηνες και χρονια σακατηδες,30 και 40 ετων να μοιαζουν με 80 απ την κακουχια,εμενα με λενε καλομαθημενη...αθηναια,οσο κι αν μενω εδω,αθηναια με λενε...και για να γελασουμε λιγο,καπως ετσιΑνασφαλιστη?
Ας του ευχηθουμε στο αφεντικο να τα κανει ολα μονος του για παιδαγωγικους λογους/στρωσιμο χαρακτηρα.
Γιατί να ψάξεις μέσω γραφείου και όχι απευθείας στην ίδια την αεροπορική;σε ποιο να ψαξω για πτηση εντος Ελλαδας ;