paefstra
Member
Ενα δισεκατομμυριο εμβολιασμενοι σημερα. Ενας επιστημονικος αθλος, 0 ουρες και 5 G ακομη.
Να κάτι που θα έγραφε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗ!!!!!!!11111Ενα δισεκατομμυριο εμβολιασμενοι σημερα. Ενας επιστημονικος αθλος, 0 ουρες και 5 G ακομη.
View attachment 348856
Ελα, ωπα, τωρα βγηκε το manualΝα κάτι που θα έγραφε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗ!!!!!!!11111
ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!!!!!
Επιβεβαιώνω. Μόλις έκανα το astra. Εντάξει είναι φανταστικό το τσιπάκι. Άλλαξα τεχνολογική εποχή.
Τελείως συμπτωματικά οι δύο γραμμές που έγραψες είναι το πρώτο google search "ssid greek characters". Ξέρεις πόσο διαφορετικό είναι να κάθεσαι στον καναπέ σου και να απαντάς με google search απ' το να έχεις προσπαθήσει να ορίσεις ssid με ελληνικούς χαρακτήρες ειδικά αν δεν έχεις ιδέα επί του θέματος; Οπότε περιορίσου στον εμβολιαστικό σχολιασμό και άσε τα πρακτικά θέματα σε άλλους ειδικούς.Ακόμα και emoji μπορείς να βάλεις, φτάνει να μη ξεπεράσει τα 32 bytes, το router να μην προσπαθήσει να κάνει εξυπνάδες να τα γυρίσει σε ascii και να έχεις σύγχρονο λειτουργικό για να στα δείξει.
Αργείς όμως. 2η δόση τον Ιούλιο; Εγώ θα "πετάω" από 2/6.
Κοιτα να δεις που σου εκλεισαν την καταλληλη ωρα για να πας κατευθειαν για μπυρες.
Γεια σου ΣειράΑργείς όμως. 2η δόση τον Ιούλιο; Εγώ θα "πετάω" από 2/6.
Κι εγώ καλώς εχόντων πιο πριν.Αργείς όμως. 2η δόση τον Ιούλιο; Εγώ θα "πετάω" από 2/6.
Αφού έχω τα μέσα, δε το ξέρεις;Κοιτα να δεις που σου εκλεισαν την καταλληλη ωρα για να πας κατευθειαν για μπυρες.
Α ρε Μπιλαρα Γκειτς, τι μας κρυβεις?