panpan
Member
Αν έχει mall πας,αν δεν έχει σπίτι.Θα μπορείς από Πειραιά να πας σε νησιά του Σαρωνικού;
Αν έχει mall πας,αν δεν έχει σπίτι.Θα μπορείς από Πειραιά να πας σε νησιά του Σαρωνικού;
αααα αργώ να στροφάρω χιχιχχι οκ τοπιασαΑ, θα σε μαλώσω .Τον εθνικό μας σκληρό αστυνόμο δεν ξέρεις.;
με τη βοήθεια του κοινού(panpan)Ξερεις τι δουλεια κανει η συζυγος του Χαρντ?
Αφού πήραν τελευταία στιγμή απόφαση για τα mall, ίσα που προλαβαίνουν να αλλάξουν γνώμη για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Αν όχι άμεσα, έστω από Μεγάλο Σάββατο που μπαίνει ο Μάιος και η Τρίτη του Πάσχα είναι αργία. Μάη μήνα μέσα και 4ημερο αργίας δεν παλεύεται.Αν έχει mall πας,αν δεν έχει σπίτι.
Αυτοί τα έχουν παρατήσει εδώ και καιρό. Έχουν βάλει μπαξέδες και πήραν και πρόβατα.Τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα και οι ξενώνες, μπορούσαν επίσης να αφεθούν να δουλέψουν κι αυτά.
Βγαινουν στην επιφανεια οχι μονο επαναστατικες μελετες αλλα και οι μυχιες σκεψεις των πολιτων. Στο καφε πριν 1 ωρα ελεγαν για την καρκινογονο δραση του βαμβακιου που σου βαζουν στο δερμα πριν το εμβολιο. Ετσι εξηγειται η αυξηση των μελανωματων.Νέες επαναστατικές μελέτες δείχνουν πάντως πως είναι επικίνδυνο το εμβόλιο και πριν το κάνεις, γι' αυτό προσέχετε!
Εγω εμαθα απο φιλο μου (θρησκο οσο πατα η γατα), οτι τα εμβολια γινονται στο σημειο εκεινο του χεριου που σε πιανει ο ιερεας στην κολυμπηθρα γιατι ειναι το μονο σημειο που δεν ερχεται σε επαφη με το ευλογημενο νερο. Κακα τα ψεματα η επιστημη κινειται με αργα βηματα, μονοτονη, κουραστικη, βαρετη, αποστειρωμενη, πατα σε σταθερες και στην κοινη λογικη, οι θεωριες συνωμοσιας ειναι ελκυστικοτερες, παραδινονται στην φαντασια, πανε κοντρα στην λογικη, αναιρουν τις σταθερες, και τα επιστημονικα αξιωματα, δεν υπακουν σε κανονες, οργιαζουν, πολλαπλασιαζονται με ταχυτατο ρυθμο. Ας ειμαστε ειλικρινεις εχει τις ευθυνες της και η επιστημη!Βγαινουν στην επιφανεια οχι μονο επαναστατικες μελετες αλλα και οι μυχιες σκεψεις των πολιτων. Στο καφε πριν 1 ωρα ελεγαν για την καρκινογονο δραση του βαμβακιου που σου βαζουν στο δερμα πριν το εμβολιο. Ετσι εξηγειται η αυξηση των μελανωματων.
Δηλαδή να περιμένω να με εμβολιάσουν στη μασχάλη;Εγω εμαθα απο φιλο μου (θρησκο οσο πατα η γατα), οτι τα εμβολια γινονται στο σημειο εκεινο του χεριου που σε πιανει ο ιερεας στην κολυμπηθρα γιατι ειναι το μονο σημειο που δεν ερχεται σε επαφη με το ευλογημενο νερο.