panpan
Member
Αυτά είναι τα τυχερά του 420.Νέα Υόρκη: Όσοι εμβολιάστηκαν στις 20 Απριλίου, πήραν και το δωράκι τους:
Νέα Υόρκη: Δωρεάν... μαριχουάνα σε όσους εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού
Αυτά είναι τα τυχερά του 420.Νέα Υόρκη: Όσοι εμβολιάστηκαν στις 20 Απριλίου, πήραν και το δωράκι τους:
Νέα Υόρκη: Δωρεάν... μαριχουάνα σε όσους εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού
Αχαχα μας βλέπω να κάνουμε travelstories συνάντηση όλοι φετος στη Μάλτα! Λέω να πάω κ εγώ αν βέβαια το τολμήσω τελικά...αν κ έχω ξενερώσει στη σκέψη των περιορισμών..άσε που έχει προσφορά με λιγότερα μίλια εξαργύρωσηΚλεισε μια Μαλτα μολις παρεις ημ/νια β δοσης, ακου που σε λεω. Κι εκει ολοι εμβολιασμενοι θα ειναι, μια χαρα θα περασετε. Ακομη παιζουν προσφοραρες σε καλα ξενοδοχεια.
Φουλ μιλια μου χρεωσε, αλλα χαλαλι.Αχαχα μας βλέπω να κάνουμε travelstories συνάντηση όλοι φετος στη Μάλτα! Λέω να πάω κ εγώ αν βέβαια το τολμήσω τελικά...αν κ έχω ξενερώσει στη σκέψη των περιορισμών..άσε που έχει προσφορά με λιγότερα μίλια εξαργύρωση
Να θεσπίσουμε και για τους πολιτικούς, να το κλείσουμε τελείως το μαγαζί...Θεσπίζεται το ανεύθυνο και το ακαταδίωκτο για τους λοιμοξιολόγους της επιτροπής..
Ή αλλιώς "την βγάλαμε λάδι", τι ωραία αύρα δημοκρατίας.
Επταήμερη λειτουργία ως τα μεσάνυχτα για τα εμβολιαστικά κέντρα, θεσπίζεται το ανεύθυνο και ακαταδίωκτο για τους λοιμωξιολόγους
Μα αφορα και πολιτικους. Δεν διαβασεςΝα θεσπίσουμε και για τους πολιτικούς, να το κλείσουμε τελείως το μαγαζί...
Δεν βλεπω να διαμαρτυρεται και κανεις.Πάντως η Κρήτη ΔΕΝ τους ψήφισε. Ούτε καν τα Χανιά.
Μωρέ θα το ρίξω εγώ το κουκί τελικά στην Κρήτη μόνο και μόνο γι'αυτόΠάντως η Κρήτη ΔΕΝ τους ψήφισε. Ούτε καν τα Χανιά.
Θεσπίζεται το ανεύθυνο και το ακαταδίωκτο για τους λοιμοξιολόγους της επιτροπής..
Ή αλλιώς "την βγάλαμε λάδι", τι ωραία αύρα δημοκρατίας.
Επταήμερη λειτουργία ως τα μεσάνυχτα για τα εμβολιαστικά κέντρα, θεσπίζεται το ανεύθυνο και ακαταδίωκτο για τους λοιμωξιολόγους
Δηλαδή για να καταλάβω, έχει τόση πολύ προσέλευση κόσμου και ποσότητα εμβολίων και δενΑύξηση των εμβολιαστικών κέντρων για τον εμβολιασμό κατά της covid-19, με επταήμερη λειτουργία και παράταση του ωραρίου λειτουργίας τους έως τις 24:00, όπως επίσης και συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιασμού και των ιδιωτικών κέντρων, προβλέπονται σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Υγείας.
Αν κρινω απο τη σφαγη που γινοταν τη μερα που ανοιξε η πλατφορμα της κατηγοριας μου για ενα ραντεβου, ναι εχει προσελευση. Και τα απανωτα ανοιγματα απο 30 ετων δειχνουν οτι υπαρχει μεγαλη ποσοτητα εμβολιων. Εξαλλου τα νουμερα των εμβολιων εχουν δημοσιευθει, μπορεις να τα δεις.Δηλαδή για να καταλάβω, έχει τόση πολύ προσέλευση κόσμου και ποσότητα εμβολίων και δεν
φτάνουν οι ώρες;