Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Πιθανον. Μη λεμε τα ιδια κ πολιτικα ιδιως. Μονη σωτηρια: μενω σπιτι/κανω εμβολιο.Μα κι εγω αισιοδοξο το βλεπω αυτο το σεναριο: τα εχουν κανει θαλασσα και θα φυγουν νυχτα.
Πιθανον. Μη λεμε τα ιδια κ πολιτικα ιδιως. Μονη σωτηρια: μενω σπιτι/κανω εμβολιο.Μα κι εγω αισιοδοξο το βλεπω αυτο το σεναριο: τα εχουν κανει θαλασσα και θα φυγουν νυχτα.
2) αυτο ειναι θεμα προτεραιοτητας και διαθεσιμοτηταςΜονη σωτηρια: 1) μενω σπιτι/2) κανω εμβολιο.
Δυστυχως κ θελησης...ακουω τα μυρια...το πρωι το κουφο νεος περιμενει το κουβανεζικο, μεσηλικας δεν κανει λογω πολυεθνικων, λογω λογω...απιστευτο.2) αυτο ειναι θεμα προτεραιοτητας και διαθεσιμοτητας
φυσικα και χρειάζεται,το χαρτί προς το παρόν δεν αρκεί από μόνο τουΚαλό μεσημέρι!
Θέλω να κλείσω αεροπορικό εισιτήριο στη μητέρα μου να έρθει από Θεσσαλονίκη στην Κρήτη. Χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από το χαρτί που λέει ότι έχει εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις;
Ευχαριστώ!
Κράτηση TUI και ξένη υπηκοότητα.Θέλω να κλείσω αεροπορικό εισιτήριο στη μητέρα μου να έρθει από Θεσσαλονίκη στην Κρήτη. Χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από το χαρτί που λέει ότι έχει εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις;
Θα την γράψω σε κανένα μεταπτυχιακό μάλλον...Κράτηση TUI και ξένη υπηκοότητα.