mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Έχω πεθάνει στα γέλια χαχαχα
Παραίτηση μέλους της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρυπνησης λόγω ενστάσεων για χειρισμούς με το εμβόλιο της AstraZenecaΤελειως άτοπη αναλογία.
Έχω πεθάνει στα γέλια χαχαχα
Επειδή όπως λες έχεις μεγάλη εμπειρία σε φόρουμ και βγάζεις σίγουρα συμπεράσματα από τον τρόπο που απαντάνε οι άλλοι, πως ονομάζεται όταν κάποιος που δέχεται κριτική που καταδεικνύει ένα λάθος του επιχείρημα το αγνοεί και επανέρχεται με κάτι εντελώς διαφορετικό ρίχνοντας την μπάλα στην εξέδρα;
Ο κ. Βλαχογιανόπουλος τόνισε πως τάσσεται υπέρ των εμβολίων κορονοϊού και θεωρεί «σπάνια τα περιστατικά θρομβώσεων με το εμβόλιο της A-Z αλλά και με το εμβόλιο της Pfizer»
Συγγνώμη για το σχόλιο αλλά νομίζω πρέπει να ξέρουμε για τι μιλάμε.Τα αίτια λοιπόν που προκαλούν το πνευμονικό οίδημα χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Σ' αυτά που οφείλονται στην καρδιά και σ' αυτά που οφείλονται σε άλλα αίτια. Ενα σπάνιο αίτιο από την δεύτερη κατηγορία είναι η πνευμονική εμβολή.Με την επιφύλαξη ότι το πνευμονικό οίδημα χωρίς την ύπαρξη πνευμονικής εμβολής είναι το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης τότε γίνεται αντιληπτό ότι το εμβόλιο δεν ενοχοποιείται για το συμβάν.Υ.Γ. Θα ήταν ενδιαφέρον, από επιστημονικής απόψεως, να γίνονταν νεκροψίες και σε θύματα κορωνοϊού για να δούμε μήπως κι εκεί εμφανίζονται αιφνίδια πνευμονικά οιδήματα που μπορεί να έχουν άλλα αίτια, όπως και στην περίπτωση της γυναίκας με το εμβόλιο.
Ποιά ισορροπία εντυπώσεων??Επίσης, από το ίδιο άρθρο, έτσι για την ισορροπία των εντυπώσεων. Ήταν ακριβώς πριν από εκεί που ξεκίνησες την παραπομπή.
Οι γονεις μου που εμβολιαστηκαν κουνανε τη ουρα τους απο χαρα που ισως εμβολιαστω νωριτερα. Εμενα μου φαινεται καλοπροαιρετη η αντιδραση τους.Δεν είναι κακό να αναρωτιέσαι αν αυτά που σου λένε είναι όντως έτσι.
Εδώ υπάρχουν αμφιβολίες από επίσημα χείλη, χώρες απαγορεύουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, αλλά εδώ στο φόρουμ οι παντογνώστες είναι σίγουροι ότι όλα καλά, τα εμβόλια είναι ασφαλή και 'nothing to see here,' και μην τολμήσει κανείς να εκφράσει οποιαδήποτε αμφισβήτηση. Για τους σπουδαγμένους: ωραία σας διδάξανε στο πανεπιστήμιο...
Δεν πρόκειται περί καλοπροαίρετης συζήτησης, ας το αναγνωρίσουμε αυτό τουλάχιστον.
Απο περιεργεια, ποιες κινησεις, ποιου δημου? Η Πατμος ανηκει στη Γ φαση του σχεδιου εμβολιασμου νησιων μαζι με Ιθακη, Συμη κλπ (νησια με 1000-3500 κατοικους) οπου εχει ηδη αρχισει ο εμβολιασμος ολων των 18+.αυριο θα κλεισω ραντεβου για εμβολιο,δεν παει αλλο και επειδη στην πατμο εχουμε την δυνατοτητα απο 18-59 ετων,με κινησεις του δημου και του τοπικου κεντρου υγειας,.