James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Και αν το έχει γράψει ο Μέτζης του Νεουκτή?Επισης συνηθως δεν εχουν ορθογραφικα και συντακτικα λαθη, οπως αυτο.
Και αν το έχει γράψει ο Μέτζης του Νεουκτή?Επισης συνηθως δεν εχουν ορθογραφικα και συντακτικα λαθη, οπως αυτο.
δεν κάνει εντύπωση το γεγονός ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο που έχει χορηγηθεί σε 20 νομίζω εκατομύρια βρετανούς δεν προκάλεσε τέτοια επεισόδια (ή έστω δεν καταγράφηκε ποσοστό μεγαλύτερο του συνήθους που απαντάται στον γενικό πληθυσμό ανεξαρτήτως εμβολιασμού)και προκαλεί στις υπόλοιπες χώρες;;Πραγματικά τρέχουν πολύ τα γεγονότα, καθώς μιλάμε για χώρες που πριν λίγες μέρες δήλωναν πως δεν υπήρχε λόγος να σταματήσουν τη χορήγηση του εμβολίου.
Germany, France, Spain and Italy become latest countries to suspend AstraZeneca vaccine over blood clot fears
Κορωνοϊός: Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί με AstraZeneca σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία
Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία αναστέλλουν τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Δεν γίνονται αυτά.Πιπέρι. Μόνο επιστήμη.δεν ξέρω αν της το έχουν κρατημένο της Βρετανίας για το έξιτ,
Δεν έχω καμία χαρά , αν αναφέρεσαι σε μένα. Το αντίθετο μάλλον. και εύχομαι να μην υπάρχει σύνδεση .Αν θυμάσαι είπα ότι δεν είμαι ενάντια στα εμβόλια.Εντάξει παλικάρια κρύψτε λίγο τη χαρά σας και μη δίνετε την εντύπωση ότι περιμένετε πως και πως να γεμίσουν τα νοσοκομεία με πτώματα
Οχι ρε συ, ποιος ΕΜΑ; Εκεί μέσα είναι γεμάτο επιστήμονες και ειδικούς....μη λες τέτοια πράγματα, ντροπή!Οτι πει ο ΕΜΑ ....
Δεν γνωρίζω γιατί έχουν υιοθετήσει το μέτρο με το sms. Δεν μου φαίνεται όμως παράξενο γιατί συνάδει με την γενικότερη αντίληψη του ελληνικού κράτους περί γραφειοκρατίας και της επακόλουθης ταλαιπωρίας του πολίτη.Γιατί μόνο οι ελληνόφωνες ευρωπαϊκές χώρες έχουν υιοθετήσει αυτό το καταπιεστικό σύστημα εξόδου απ' το σπίτι με sms ή με μπακαλόχαρτο; Ξέρουμε κάτι που δεν ξέρουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε διορίσει καλύτερους λοιμωξιολόγους ή απλά δεν ξέρουμε πού πάνε τα τέσσερα και βάζουμε αυθαίρετα μέτρα για να γλιτώσουμε την κατακραυγή αν τα θύματα πολλαπλασιαστούν (όπου με '-με' αναφέρομαι στους πολιτικούς);