Borealis
Member
Παιδιά κατεβάστε λίγο τον πήχη ποιότητας αναρτήσεων καθώς οι υπόλοιποι δεν έχουμε πάρει ακόμη Νόμπελ Ιατρικής και δυσκολευόμαστε να αναγνωρίσουμε τους στρατευμένους που ντροπιάζουν την επιστήμη τους.
Μια και το γυρίσαμε στο αστείο , το φάρμακο μινοξιδίλη που είναι για την πίεση έχει 'παρενέργεια΄'Να σημειώσω ότι δεν υπάρχουν μακροχρόνιες μελέτες για την επίδραση των εμβολίων στη φαλάκρα,
Στο οφ τοπικ είμαστε . Μπορούμε να πούμε παπ@ριές πολλές που ούτε κι εμείς καταλαβαίνουμε.Παιδιά κατεβάστε λίγο τον πήχη ποιότητας αναρτήσεων καθώς οι υπόλοιποι δεν έχουμε πάρει ακόμη Νόμπελ Ιατρικής και δυσκολευόμαστε να αναγνωρίσουμε τους στρατευμένους που ντροπιάζουν την επιστήμη τους.
Τα πιο σοβαρά πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν περισσότερο λέγονται πάνω στην πλάκα, το έχω κάνει και εγώ, αν και δεν νιώθω περήφανος γι'αυτόΣτο οφ τοπικ είμαστε . Μπορούμε να πούμε παπ@ριές πολλές που ούτε κι εμείς καταλαβαίνουμε.
Κουβέντα να γίνεται να περνάει η ώρα.
Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστεί κάποιος από το οφ τόπικ του τράβελ στ΄ρις ,ότανΤα πιο σοβαρά πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν περισσότερο λέγονται πάνω στην πλάκα, το έχω κάνει και εγώ, αν και δεν νιώθω περήφανος γι'αυτό
Σοβαρά τώρα? κάτσε μέσα στο σπίτι σου ( μόνο αν το έχεις κτίσει ο ίδιος) και μην ξαναβγείς ποτέ έξω, γιατί οποιαδήποτε πράξη ή κίνησή σου σου είναι απόδειξη εμπιστοσύνης σε κάποιο ειδικό που πιθανότατα θα ήθελε να έχει και μεγαλύτερα κέρδη.Πίσω από τις υστερίες της εποχής, υπήρχαν και τότε στρατευμένοι 'επιστήμονες' για να σπρώχνουν την εκάστοτε πολιτική, κόντρα σε ιατρικά δεδομένα.
Σε αυτούς αναφέρομαι και δεν χρειάζεται νόμπελ ιατρικής, για να δεις την μεγάλη εικόνα.
Πώς μπορείς να εμπιστεύεσαι ένα σύστημα που έχει δώσει τέτοια παραδείγματα οφθαλμοφανούς απάτης και να συνεχίζεις να επαφίεσαι στους 'ειδικούς;' Εμένα με ξεπερνάει...
Κατ αρχας, δεν ειναι ειδικοι. Ειναι ηθοποιοι. Ομπω , ενα χρονο τα λεμε.Σοβαρά τώρα? κάτσε μέσα στο σπίτι σου ( μόνο αν το έχεις κτίσει ο ίδιος) και μην ξαναβγείς ποτέ έξω, γιατί οποιαδήποτε πράξη ή κίνησή σου σου είναι απόδειξη εμπιστοσύνης σε κάποιο ειδικό που πιθανότατα θα ήθελε να έχει και μεγαλύτερα κέρδη.