Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Το τι κανει ο καθενας μας δεν ισχυροποιει την αποψη του. Μου θυμιζει το ξερεις ποιος ειμαι εγω, η εχω παει 50 φορες κλπ. Απαντω σε ολους αυτους με το κλασικο πλεον ολο τον κοσμο γυρισες μα τιποτε δεν ειδες.ok αποψη σου...
για το συστημα της Γερμανιας δεν εχω τοσο εμπεριστατωμενη αποψη (και ευχομαι να παραμεινει ετσι) αλλα για το συστημα της Ελλαδας επειδη δουλευα στον χωρο για 10 χρονια περιπου, διαφωνω σε οσα λες
αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια
η ερωτηση μου ηταν γενικη...το ερωτημα ειναι : καποιος που μενει σε μια χωρα που υπαρχουν ακομα ελευθερα κρεβατια , γιατι να παει σε μια χωρα που κατα τα λεγομενα γινεται το ελα να δεις?
η να το πω πιο σωστα...δεν φοβαται να παει?
ασχετο παντως αλλα η Γερμανια δεν εστειλε γιατρους επι πληρωμη στην Ναμιμβια η δεν ξερω που
πηρε ασθενεις απο Ιταλια και Γαλλια καπου τον Απριλιο αν θυμαμαι καλα....
Στη χωρα μας επαναλαμβανω δινουν τα παντα, πολιτικοι κ προσωπικο υγειας για τον ασθενη. Επειτα υπαρχουν πολλοι που την ωρα της επεμβασης κρινουν το αιρκοντισιον της χειρουργικης αιθουσας αντι για τα χερια του χειρουργου. Περι ορεξεως...
Το πηρε ασθενεις απο την Ιταλια (που ουδεποτε πλησιασε τα 2/3 της καλυψης κλινων μεθ κ εφτιαξε νοσοκομειο σε 10 μερες) παει μαζι με την αλβανικη βοηθεια προς την Ιταλια...δηλ για εσωτερικη καταναλωση των κρατων αυτων κ για πικροχολα γελια στην Ιταλια...