Nikos86
Member
Καλα ολα αυτα αλλα τελικα ζωνη να φοραμε ή δεν χρειαζεται?
Κάνεις εμβόλιο, φοράς την ζώνη για να μην πέφτει το παντελόνι και πας για μπύρες.Καλα ολα αυτα αλλα τελικα ζωνη να φοραμε ή δεν χρειαζεται?
1. η παρεα του ανηψιου μου δεν μπορει σε κανενα σουπερμαρκετ. αν ξερεις καποιο πες το μου, μου φευγει ενα (ηθικο) βαρος.1. 100% μιλάμε για άλλη χώρα, εγώ δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.
2. Δε θέλει και δεν είναι λογικό να τσακώνεται με τους ελαφρόμυαλους που δε καταλαβαίνουν.
3. Πέρασα από 14 νησιά φέτος το καλοκαίρι, δε μου ζητήθηκε πουθενά επίδειξη του πιστοποιητικού πέρα από αεροδρόμια & κάποια λιμάνια.
Για το παντελόνι δεν χρειάζεται το πολύ πολύ να σου πέσει (το παντελόνι)...για το αυτοκίνητο επίσης δεν χρειάζεται στην περίπτωση που κάποιος είναι μπετόβλακας ... και το λέω ετσι ωμά γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία απο αυτό (ή άντε συγκαταλέγεται στις κορυφαίες)..Καλα ολα αυτα αλλα τελικα ζωνη να φοραμε ή δεν χρειαζεται?
Καλα ανθρωποι ειμαστε, μπορει να μπεις μεθυσμενος και να ξεχασεις να βαλεις...Για το παντελόνι δεν χρειάζεται το πολύ πολύ να σου πέσει (το παντελόνι)...για το αυτοκίνητο επίσης δεν χρειάζεται στην περίπτωση που κάποιος είναι μπετόβλακας ... και το λέω ετσι ωμά γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία απο αυτό (ή άντε συγκαταλέγεται στις κορυφαίες)..
Να φοράς τιράντες.Καλα ανθρωποι ειμαστε, μπορει να μπεις μεθυσμενος και να ξεχασεις να βαλεις...
Σε 2 ταβέρνες στο Καρπενήσι, δεν υπήρχε ο παραμικρός έλεγχος.Πληροφοριακά πάντως, σε ταβέρνα στη Βυτινα σκαναραν κανονικά το πιστοποιητικό μου. Μισό δευτερόλεπτο υπόθεση.
Αμα εισαι μεθυσμένος το καλύτερο μέρος ειναι το πορτμπαγκάζ.. κοιμάσαι, δεν ενοχλείς κανένα, δεν σε ενοχλεί κανένας, δεν φοράς ζώνη και να θες και άμα ξεράσεις πλένονται ολα πιο ευκολα..Καλα ανθρωποι ειμαστε, μπορει να μπεις μεθυσμενος και να ξεχασεις να βαλεις...
Εξαρταται που θα πεσεις, εχει μερικους ξεροκεφαλους μπατσους που σε γραφουν και με τιραντες!Να φοράς τιράντες.
Δοκιμασμένο; ή θα πειραματιστούμε;Αμα εισαι μεθυσμένος το καλύτερο μέρος ειναι το πορτμπαγκάζ.. κοιμάσαι, δεν ενοχλείς κανένα, δεν σε ενοχλεί κανένας, δεν φοράς ζώνη και να θες και άμα ξεράσεις πλένονται ολα πιο ευκολα..