gelf
Member
@giannismits και @paefstra, έκλαψα από τα γέλια με τις αναρτήσεις σας. Εύστοχες.
Κανονικά θα έπρεπε να με ευχαριστείς Πως αλλιώς θα μάθαινες γι' αυτή την υπέροχη και προσεγμένη διασκευή? Θα παραθέσω ακόμα ένα που ίσως δεν του έδωσες την προσοχή που θα έπρεπεΜε κατέστρεψες! Το ακούω όλη την εβδομάδα! Και αυτή τη στιγμή!
"Ριχτο, Ηλια". Ιστορικες στιγμες. Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα τις εξεφραζε με εντεχνο?@paefstra, από τις καλύτερες σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου με το μεγάλο θεατράνθρωπο Γιώργο Αρμένη. Μου θύμισες τη σκηνή, την επόμενη σκηνή (αν θυμάμαι καλά) "Γκρέμιστο Ηλία, γκρέμιστο"
Σε καλό σου! Κλαιω!Κανονικά θα έπρεπε να με ευχαριστείς Πως αλλιώς θα μάθαινες γι' αυτή την υπέροχη και προσεγμένη διασκευή? Θα παραθέσω ακόμα ένα που ίσως δεν του έδωσες την προσοχή που θα έπρεπε
Ξέρω σου στοίχισε Αλλά έπρεπε να μάθεις και αυτή την πλευρά της. Όχι όμως ότι το κομμάτι δεν τα σπάει Μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω ένα νήμα με θέμα το TrashΣε καλό σου! Κλαιω!
Έχεις δίκιο, δεν του έδωσα την απαιτούμενη προσοχή, αλλά ακόμα να αποδεχτώ αυτη την τόσο trash πλευρά της Κουμαριανου!
Ευτυχως στο facebook ηδη εχουμε "Συλλογο φιλων και μελετης εργου Βασιλειου Τερλεγκα" με τεραστιους δοχτορες αναλυτεςΜου φαίνεται πρέπει να αρχίσω ένα νήμα με θέμα το Trash
Δυνατό χαχα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να εισχωρήσω σ'αυτό το γκρουπ.Ευτυχως στο facebook ηδη εχουμε "Συλλογο φιλων και μελετης εργου Βασιλειου Τερλεγκα" με τεραστιους δοχτορες αναλυτες View attachment 266948