niax
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- βολτα με τον υπερσiβηρικο
Εγω μαλλον ειμαι μια πανεμορφη διανοια γιατι με αφησαν ανενημερωτη να πεθανω..
ευχαριστω για το κουκλα... μαλλον κανουν και εξαιρεσεις.....χχαχαLullu,Εσύ είσαι κούκλα,γιατί πήρες μήνυμα;Δεν είναι το τηλέφωνο στο όνομα σου;
Ή έχει προσβληθεί κι αυτό από ιό;
Αν επιτρεπεται είσαι με συμβόλαιο ή καρτοκινητό; προσπαθώ να βρω τη λογική, από βίτσιο.Εγω μαλλον ειμαι μια πανεμορφη διανοια γιατι με αφησαν ανενημερωτη να πεθανω..
Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.Με καρτα ειμαι. Αν και πιστευω οτι εχει να κανει με το ποσο παλιο ειναι το κινητο σου και τι απντειτς εχει κανει το λογισμικο
Εμενα παντως με κοψοχολιασε χθες.... Ευτυχως που δεν εχω προβληματα με τη καρδια μουΜε καρτα ειμαι. Αν και πιστευω οτι εχει να κανει με το ποσο παλιο ειναι το κινητο σου και τι απντειτς εχει κανει το λογισμικο
Αν επιτρεπεται είσαι με συμβόλαιο ή καρτοκινητό; προσπαθώ να βρω τη λογική, από βίτσιο.
Ούτε σε μένα ήρθε πάντως-έχω συμβόλαιο Vodafone. Και γενικά (επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά που αποστέλλονται τέτοια μηνύματα) δεν έχω λάβει ποτέ κάτι. Έχω το OnePlus 6.Αν επιτρεπεται είσαι με συμβόλαιο ή καρτοκινητό; προσπαθώ να βρω τη λογική, από βίτσιο.
Στους πολύ όμορφους,δεν στέλνουν.
https://www.voria.gr/article/giati-...rdhvUCO22ueHds7bbqpEoMybqT7t4Oeq7LupcoQBMZgbQΕμένα δε μου ήρθε το μήνυμα. Με ποιο κριτήριο αποστέλλεται;
Αυτό είναι μεγάλο ψέμα.Στους πολύ όμορφους,δεν στέλνουν.