• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Η αληθεια ειναι οτι πολλα πραγματα δε χρειαζομαστε και δεν εχω σκεφτει να τα δωσω γιατι λεω ποιος θα τα παρει:(...αλλα ποτε δε ξερεις.
Έχω πουλήσει τόσα που ούτε και εγώ περίμενα. Ψάξτο και ειδικά στο φεις και δεν θα χάσεις. Η αρχή να γίνει κ μετά έρχονται όλα. έχω πάρει βάζα σαλονιού φαντάσου έτσι με 20€ που στα μαγαζιά τα βλέπω 50 το τεμάχιο! Και μοντέρνα όχι του 1800....

Τώρα για τα ψώνια τι να σου πω! Άμα παραγγέλνεις σε αμερικάνικο site το κραγιόν 2 δολάρια και με τρομερό αποτέλεσμα το ξεχνάς το υπέροχο ταξίδι ομορφιάς... χρόνια έχω να πατήσω. Ε τα 8 ευρώ που γλύτωσα τα βαλα στον κουμπαρά. Ψάξε μαγαζιά ιντερνετικά και δες τι σου ταιριάζει. Και δες haul video (αυτά που σου δείχνουν τι ψώνισαν) απο youtubers. Θα μάθεις πολλά πράγματα και site k από εκεί.

Συνοψίζοντας γλυτώνεις πολλά από τα προσωπικά - κοριτσίστικα έξοδα έτσι!

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
Τώρα για τα ψώνια τι να σου πω! Άμα παραγγέλνεις σε αμερικάνικο site το κραγιόν 2 δολάρια και με τρομερό αποτέλεσμα το ξεχνάς το υπέροχο ταξίδι ομορφιάς... χρόνια έχω να πατήσω. Ε τα 8 ευρώ που γλύτωσα τα βαλα στον κουμπαρά.
αν και πλεον βγαινουμε τελειως οφ τοπικ αφου το βλεπω θα σε ρωτησω. μεχρι ποσα χρηματα κανεις παραγγελια; εγω παλια επαιρνα συνεχεια απο αμερικα, μετα μου το εκοψαν μια φορα τελωνειο, υπερφρικαρα και δεν ασχοληθηκα ξανα.

αχ και ηταν και μια περιοδος που λογω ισοτιμιας ευρω δολαριου τα επαιρνα τζαμπα.

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
την τελευταία φορά που είχαν βγάλει προσφορά black friday είχα ψωνίσει 70 ευρώ. δεν αντιμετώπισα θέμα. αλλά έχω καιρό να πάρω γτ έχω φουλάρει. Οπότε όχι δεν είμαστε εκτός θέματος. Κάνεις καλό back up Και ότι περισεύει στην άκρη!

Επίσης λένε η φθήνια τρώει τον παρά: Πώς το μεταφράζω;;;;; Αν πάρεις κάτι φθηνιάρικο πολύ συντομα θα χρειαστεί να το αντικαταστήσεις οπότε χαλάς διπλά λεφτά. Φυσικά δεν ισχύει σε όλα. Αλλά παράδειγμα: όχι δεν θα πάρω ένα ρολόι με 5€. Θα ψάξω την προσφορά να πάρω το επώνυμο και θα το κρατήσω χρόνια. Όχι δεν θα πάρω την ηλεκτρική συσκευή με τα 30 ευρώ και μετά θα φοβάμαι μην ανατιναχθώ. θα πάρω κάτι με καλές κριτικές και επώνυμο που θα με βγάλει χρόνια. Αυτό το ονομάζω μακροπρόθεσμη οικονομία. Επίσης έχω πιστωτική με χαμηλό όριο. Για να μην ξεφεύγω....

Last edited:

karfitsa

Member
Μάλλον το world party θα φτιάξει μιά νέα γενια με τρελλαμένους για ταξίδια...το λέω με αφορμή το νέο μέλος,την 17χρονη Ειρήνη, που γράφτηκε σήμερα και όπως είπε ενισχύθηκε το πάθος της για τα ταξίδια παρακολουθώντας αυτή την εκπομπη.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Επειδή έχω γεράσει και δε θυμάμαι αν έχω ξαναρωτήσει: ξέρει κανείς αν μπορώ να φέρω στην Ελλάδα τσάι κόκας, σε συσκευασία με φακελάκια όπως τα τσάγια του εμπορίου;
Τελικά έφερα 3 πακέτα και μάλιστα μου έκανε και έλεγχο η Αντιναρκωτική και άνοιξε το ένα πακέτο, πηρε ένα φακελάκι και το εξέτασε να δει αν έχω βάλει τίποτα μέσα.:haha:
Τους ρώτησα και μου είπαν ότι τσάι και φύλλα επιτρέπονται απλά αυτό που κοιτάνε, εκτός από το αν έχεις και τίποτα άλλο μέσα, είναι η ποσότητα που φέρω.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ