panpan
Member
Δεν θα αξίζει να είναι η γυναίκα της ζωής σου.Αυτή θα χάσει.Και αν αποφασίσει να κρατήσει το όχημα και δεν έρθει?
Δεν θα αξίζει να είναι η γυναίκα της ζωής σου.Αυτή θα χάσει.Και αν αποφασίσει να κρατήσει το όχημα και δεν έρθει?
Λες να ζητήσω πνευματικά δικαιώματα ;σπάσε πλάκα να το δούμε από τον Παπακαλιάτη του χρόνου! αν βάλεις και καμιά σκηνή στην Εθνική Βιβλιοθήκη ή στο μετρό πάει και για όσκαρ λέω!
Υπάρχει νομίζω και καλύτερος.Χμ! Με μία μόνο κίνηση έχεις το τηλέφωνό της και την ... εύνοιά της.
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
Μα ένα γκομενάκι είπαμε να βγάλουμε και πρέπει να σκεφτούμε τη γιαγιά που μας ''αφήνει'' και τον κολλητό που είναι μπακούρι και του ήρθε η όρεξη για μπύρες.Jimp είσαι "κακός" αλλά έχεις περισσότερες πιθανότητες από τον άλλον να προσληφθείς ! Στην πραγματική ζωή όντως που και πού γίνονται αυτές οι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών αλλά κατά κανόνα με αποκλειστικά διαζευκτικές απαντήσεις, όχι συνδυασμούς κλπ. Όντως επίσης δεν λογίζονται σωστές ή λάθος, πρέπει να απαντήσεις όμως ή το ένα ή το άλλο.
Να πω την αλήθεια από την μία θα μου φαινόταν πως θες πολύ τη δουλειά, από την άλλη πως γλείφεις πολύ(ούτε φίλοι,ούτε έρωτες μόνο δουλειά) οπότε μάλλον όχι....Μετά από σκέψη και επειδή νομίζω είναι ερώτηση-παγίδα ...θα απαντούσα:
Δεν θα σταματούσα.
Γιατί?
1)Μια σύνταξη λιγότερη άρα οικονομία
2)Ο φίλος θα ήθελε να πάμε να τα πιούμε, άρα την άλλη μέρα δεν θα είχα καλή απόδοση στη δουλειά
3)Δεν είναι καιρός για μεγάλους έρωτες που αποσυντονίζουν, είναι καιρός για σκληρή δουλειά.
Θα με προσλαμβάνανε, τι λέτε?
...ενώ αν έλεγα ότι τα πίνω μέχρι τα ξημερώματα με φίλους και κυνηγάω γκόμενες νυχθημερόν μάλλον ναι!!οπότε μάλλον όχι....
Πρώτον δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζητάς γνώμη σε ανοιχτό φόρουμ αφού τσαντίζεσαι με τις απαντήσεις......ενώ αν έλεγα ότι τα πίνω μέχρι τα ξημερώματα με φίλους και κυνηγάω γκόμενες νυχθημερόν μάλλον ναι!!
Αχ κατακαημένη Ρούμελη...αναζήτησες ποτέ εργασία? μάλλον όχι.
Καλά, κάθισες κι έγραψες όλα αυτά για απαντήσεις με χιούμορ σε μια "ανάλαφρη συζήτηση"?Πρώτον δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζητάς γνώμη σε ανοιχτό φόρουμ αφού τσαντίζεσαι με τις απαντήσεις...