• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Αν και αρχίζουν οι ζέστες δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο για οριστική λύση οδήγησης στο χιόνι .... "χιονοπέδιλα αυτοκινήτου"...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α μα θα την πω την αμαρτια μου. Το ποσο ζηλευω κ το ποσο τσαντιζομαι καθε φορα που βλεπω το world party αλλα καθε φορα ενδιδω κ το ξαναβλεπω. Το να βλεπεις 4 μπακουρες να εχουν γυρισει ολη τη γη, να κανουν τον ατελειωτο χαβαλε κ να πληρωνονται γιαυτο..

Ε παει πολυ

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά έχω κάνει κάποιο σχόλιο σε ένα θέμα και έχει σβηστεί. Έτσι φαίνεται σαν να μην έχω απαντήσει σε ειρωνικό σχόλιο που προηγήθηκε παριστάνοντας τον πολιτισμένο (άκου πράματα).
Αυτό όμως που με έχει αφήσει άγρυπνο, είναι αν χάθηκε το like που είχε πάρει το συγκεκριμένο σχόλιο. Εσείς τι λέτε?
Αναμένω σοβαρές απαντήσεις. Παίζεται ο ύπνος μου.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
καλε στειλε ενα πμ σε ενα μοδερατορα να ρωτησεις και..... καλον υπνο.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Παιδιά έχω κάνει κάποιο σχόλιο σε ένα θέμα και έχει σβηστεί. Έτσι φαίνεται σαν να μην έχω απαντήσει σε ειρωνικό σχόλιο που προηγήθηκε παριστάνοντας τον πολιτισμένο (άκου πράματα).
Αυτό όμως που με έχει αφήσει άγρυπνο, είναι αν χάθηκε το like που είχε πάρει το συγκεκριμένο σχόλιο. Εσείς τι λέτε?
Αναμένω σοβαρές απαντήσεις. Παίζεται ο ύπνος μου.
Δεν ξέρω αν το ξες, αλλά
Επανερχόμαστε λοιπόν. :)

Θυμίζω, συζητάμε εδώ οτιδήποτε ΔΕΝ έχει σχέση με το Travelstories.

δηλαδή
Λοιπόν αυτό εδώ φτιάχτηκε για ένα και μόνο ένα λόγο, επειδή βλέπω την ανάγκη που υπάρχει για κάτι τέτοιο.

Επειδή είδα ότι κάποιοι ρωτάγανε γιατί κλειδώθηκε το άλλο, παρότι ήταν κάτι που είχαμε ζητήσει πολλές φορές, θα το αναφέρω εδώ στο 1ο μήνυμα, και ελπίζω να μην υπάρξει ξανά αντίστοιχο πρόβλημα.

Το offtopic thread είναι για να συζητάτε οτιδήποτε offtopic. Αυτό σημαίνει οτιδήποτε μη ταξιδιωτικό, και οτιδήποτε ΑΣΧΕΤΟ με το travelstories, συμπεριλαμβανομένων αποριών για άλλα θέματα, και αντεγκλήσεων μεταξύ των μελών.

Αν αυτό το topic χρησιμοποιηθεί για να βγάλει κάποιος τα απωθημένα του, ή για να αφήσει έστω και υπόνοια για άλλα topic του site ή άλλα μέλη, θα κλειδωθεί αμέσως χωρίς καμία προειδοποίηση.

Πιο σαφής δε μπορώ να γίνω.

:)

Last edited:

Borealis

Member
Απίστευτο! (αν είναι αληθινό ή πολύ τραβηγμένο, γιατί με τα ελληνικά μέσα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος)
Αν δεν είχε τη φωτό 15χρονου θα ήμουν σιγουρότατος ότι την ανακάλυψη έκανε ο δικός μας Yorgos!
http://www.lifo.gr/now/world/99949#comment

alma

Member
Όταν είδα στην αρχή στο bbc τη φωτό αναρωτήθηκα αν είναι αληθινή...Μετά είδα πως αυτή όχι μόνο έχει πεντάδυμα(οκ αυτό έχει ξαναγίνει και παραπάνω π.χ.εξάδυμα κλπ),αλλά τα συνέλλαβε φυσιολογικά και έχει άλλα τρία μεγαλύτερα παιδιά ήδη:shock:
Καλό κουράγιο....
http://www.bbc.com/news/world-australia-36244902

Εν τω μεταξύ η πρώτη φορά που πεντάδυμα με φυσιολογική σύλληψη επιβίωσαν όλα ήταν το 1934 σύμφωνα με τη wiki
https://en.wikipedia.org/wiki/Dionne_quintuplets

Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος