chrisbd
Member
Αν και αρχίζουν οι ζέστες δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο για οριστική λύση οδήγησης στο χιόνι .... "χιονοπέδιλα αυτοκινήτου"...
Δεν ξέρω αν το ξες, αλλάΠαιδιά έχω κάνει κάποιο σχόλιο σε ένα θέμα και έχει σβηστεί. Έτσι φαίνεται σαν να μην έχω απαντήσει σε ειρωνικό σχόλιο που προηγήθηκε παριστάνοντας τον πολιτισμένο (άκου πράματα).
Αυτό όμως που με έχει αφήσει άγρυπνο, είναι αν χάθηκε το like που είχε πάρει το συγκεκριμένο σχόλιο. Εσείς τι λέτε?
Αναμένω σοβαρές απαντήσεις. Παίζεται ο ύπνος μου.
δηλαδήΕπανερχόμαστε λοιπόν.
Θυμίζω, συζητάμε εδώ οτιδήποτε ΔΕΝ έχει σχέση με το Travelstories.
Λοιπόν αυτό εδώ φτιάχτηκε για ένα και μόνο ένα λόγο, επειδή βλέπω την ανάγκη που υπάρχει για κάτι τέτοιο.
Επειδή είδα ότι κάποιοι ρωτάγανε γιατί κλειδώθηκε το άλλο, παρότι ήταν κάτι που είχαμε ζητήσει πολλές φορές, θα το αναφέρω εδώ στο 1ο μήνυμα, και ελπίζω να μην υπάρξει ξανά αντίστοιχο πρόβλημα.
Το offtopic thread είναι για να συζητάτε οτιδήποτε offtopic. Αυτό σημαίνει οτιδήποτε μη ταξιδιωτικό, και οτιδήποτε ΑΣΧΕΤΟ με το travelstories, συμπεριλαμβανομένων αποριών για άλλα θέματα, και αντεγκλήσεων μεταξύ των μελών.
Αν αυτό το topic χρησιμοποιηθεί για να βγάλει κάποιος τα απωθημένα του, ή για να αφήσει έστω και υπόνοια για άλλα topic του site ή άλλα μέλη, θα κλειδωθεί αμέσως χωρίς καμία προειδοποίηση.
Πιο σαφής δε μπορώ να γίνω.