• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

jimp

Member
http://tvxs.gr/news/ellada/thesgala-tora-kai-stin-athina-fresko-gala-me-1-eyro-litro

Σε ένα χρόνο θα σας μάθουμε να σταματήσετε να παραγγέλνετε το σουβλάκι σαν καλαμάκι, σε δύο χρόνια τι είναι το κεμπαπ κτλ κτλ. Τώρα αρχίζουμε με το γάλα, να σας μάθουμε τι σημαίνει φρέσκο!

chrisbd

Member
Ναι αλλά το απόλυτο φρέσκο θα ήταν μέσα στο μηχάνημα να είναι η αγελάδα και στο σημείο παροχής θα κρέμονταν τα μαστάρια όπου θα άρμεγες το γάλα η αμα δεν ξέρεις να αρμέγεις να έχει μηχανισμό που αρμέγει και σου δίνει το γάλα με αντίστοιχο μουγκανητό ευχαρίστησης "ευχαριστούμε να μας ξαναπροτιμήσετε" ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ήρθαν οι ZZ top, ο Κέρι, η Beyonce με τον αντρούλη της, ο Carmelo Anthony με τη Λάλα, οι Red Sox, έρχεται ο Ομπάμα, έρχονται κι οι Rolling Stones τώρα. Αν υποψιαστώ ότι θα έρθει και η Πάολα, μεταναστεύω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μόλις τώρα έμαθα ότι θα έρθει και η Σανέλ να παρουσιάσει την κολεξιόν της στην Αβάνα.

Προσοχή στο πλακάτ EVOlucion παρακαλώ, ιδού τα τελευταία για τον γαμίκουλα ινδιάνο πρόεδρο της Βολιβίας. Αυτά είναι!
http://www.iefimerida.gr/news/25425...-toy-proedroy-morales-kai-ta-560-ekat-dolaria

GTS

Member
Ήρθαν οι ZZ top, ο Κέρι, η Beyonce με τον αντρούλη της, ο Carmelo Anthony με τη Λάλα, οι Red Sox, έρχεται ο Ομπάμα, έρχονται κι οι Rolling Stones τώρα. Αν υποψιαστώ ότι θα έρθει και η Πάολα, μεταναστεύω.
Θα ρθω εγώ, ξεκίνα να τα μαζεύεις

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Θα ρθω εγώ, ξεκίνα να τα μαζεύεις
Φοβού πρώτα το μάτι του Σάουρον κι εφοδιάσου ματόχαντρα…. αφού διασχίζει λίμνες και θάλασσες τι είναι ένας Ατλαντικός;;;;
Στο νέο σου άβαταρ ξέχασες να βάλεις και ηχητικά εφε...

GTS

Member
Φοβού πρώτα το μάτι του Σάουρον κι εφοδιάσου ματόχαντρα…. αφού διασχίζει λίμνες και θάλασσες τι είναι ένας Ατλαντικός;;;;
Στο νέο σου άβαταρ ξέχασες να βάλεις και ηχητικά εφε...
Έχω μάτι να με προστατεύει πια :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος