AROUND THE WORLD
Member
Την Πέμπτη απήργησαν και οι καφετέριες στη Λάρισα!!!!Τα πράγματα είναι σοβαρά.
μα ποια πεμπτη? να ξεκαθαριζεις γιατι η μνημη στη χωρα αυτη εχει διαρκεια μονο μερικες ωρες. σημερα αλλη μερα, ολες γεματες απο αγωνιστες και συντροφους.Την Πέμπτη απήργησαν και οι καφετέριες ..!!!!Τα πράγματα είναι σοβαρά.
....η πέμπτη φάλαγγα.μα ποια πεμπτη?
....ναι, της καφετέριας και του τσιπουράδικου.ολες γεματες απο αγωνιστες και συντροφους.
Πω-πω!!!!!!!!!!Ζούμε ένα δράμα!!!!!Την Πέμπτη απήργησαν και οι καφετέριες στη Λάρισα!!!!Τα πράγματα είναι σοβαρά.
Α,ρε πατέρα αν μ'εστελνες εδώ,ούτε μια κοπάνα δεν θα είχα.Κοίτα να δεις πως μαθαίνει αγγλικά τώρα ο κόσμος..
πως λέγαμε αγγλικά άνευ διδασκάλου, τώρα αγγλικά μετά διδασκάλου μεν άνευ ρούχων δε..
πιτσιρικάδες τα χέρια πάνω στο θρανίο....
http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/teachers-strip-racy-channel-debuts-7297947
Ισως.πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα,για να καλύψεις τα κενά που έχεις από τότεΑ,ρε πατέρα αν μ'εστελνες εδώ,ούτε μια κοπάνα δεν θα είχα.
Λέω να πω στην γυναίκα μου να με γράψει για δώρο στα γενέθλια μουΙσως.πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα,για να καλύψεις τα κενά που έχεις από τότε
Φυσικά!....και μετά θα γίνεις τροφή για ψάρια...Λέω να πω στην γυναίκα μου να με γράψει για δώρο στα γενέθλια μου
Λες να συμφωνήσει;