• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Την α5000 πήρα και το σκέφτηκα πολύ να πάρω την 5100 αλλά τα τσιγγουνέυτηκα τελικά τα 100$ παραπάνω, δεν περισσεύουν αυτή τη στιγμή και έτσι κι αλλιώς σε 6 μήνες θα την έχω διαλύσει, όπως όλες. Ο βασικότερος λόγος που την πήρα είναι ότι πάνω-κάτω ξέρω τις βασικές λειτουργίες διότι την είχε ο συνταξιδιώτης μου.

Από και και πέρα, επειδή την πήρα εγώ δεν πάει να πει ότι είναι κατάλληλη ή καλή, είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος και σε καμία θέση να δώσω συμβουλές. Πάντως το μέγεθος είναι στο όριο αυτού που λέω διαχειρίσιμο για τις δικές μου ανάγκες.

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
με γειά και καλοτάξιδη!!!!!!!!

Last edited:

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Σιγά μην πάει και κανένα ταξίδι. :p
αφού δε ταξιδεύει :p ... και είναι και άσχετος με τη τεχνολογία ... ''λέει'' ... , ποιός τον πιστεύει; κανείς, αφού εμπλουτίζει τις ιστορίες του με φωτό και ψάχνουμε την ''ασχετίλα'' με το κερί!
(αλίμονο σε εμάς τους άλλους! - αχχχχχ να ήμουνα εισιτήριο στη τσέπη σας και ας έβλεπα τα μισά από ότι εσείς :) )

Last edited:

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
@Yorgos μονο 100 δολλαρια περισσοτερο ειχε η 5100!εδω εχει 600ευρω και η 5000 εχει 360 ευρω τεραστια διαφορα!
ασε που πριν 2 εβδομαδες τη βρηκα 280 και ειπα να απομακρυνθω γιατι λατρευω τις φωτο που βγαζει το κινητο μου και αυτο που με νευριαζει με τις φωτογραφικες ειναι οι μπαταριες που δεν ειναι εμπιστευσιμες δεν κρατουν πολυ!
θα ξεχασω εγω στις Βερσαλιες που εμεινα χωρις καμερα στα 20 μου και εκλαιγα μερες νομιζοντας οτι δε θα ξαναπαω;ευτυχως διαψευστηκα πηγα 4 φορες ακομη :D
στειλε μας δειγματα με την πρωτη ευκαιρια να δω κ τη δυναμη της κ το υπεροχο νεο ταξιδι σου!
παντως σαν το φιλμ τις ασπρομαυρες φωτογραφιες και το σκοτεινο θαλαμο δεν εχει!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απογοητευτηκα τα πρωτα αποτελεσματα απο τις περιφερειακες εκλογες της Γαλλιας. Με βλεπω να μεταναστευω,

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Πόσο είναι το κόστος ζωής στην Ιαπωνία πάνω κάτω; Χωρίς το ενοίκιο, όλα τα υπόλοιπα...

chrisbd

Member
@Yorgos τι έγινε στη Βενεζουέλα;; πάει ο "φίλος" σου ο Μαδούρο;; έχουνε πλέον δεξιά κυβέρνηση μετά απο 17 + χρόνια... τον φάγαν λένε οι ουρές στα κρατικά σούπερ μάρκετ... μπορεί να ρθεί εδώ όμως θα έχει μέλλον...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic