emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
@tripakias Αμα δεις τα σκούρα πάρε την οικογένεια και γύρνα πίσω στην πατρίδα. Αυτό που συμβαίνει είναι εντελώς σοκαριστικό.
Αφορμή, τι εννοείς; Ήμουν στα Χανιά όταν "φιλοξενούσαμε" γαλλικά αεροσκάφη που βομβαρδίζανε τον "κακό" Καντάφι στη Λιβύη για να "ελευθερώσουν" τη χώρα. Από ποιον και να την παραδώσουν σε ποιους; Ακολούθησε Αίγυπτος, Λίβανος, Συρία, πιο πριν Ιράκ, Αφγανιστάν και δεν ξέρω τι άλλο, είμαι συγχυσμένος.. Δεν είμαι τόσο αφελής να πιστέψω ότι οι πολιτισμένοι δυτικοί αγαπάνε και πάνε να σώσουν όλους αυτούς τους λαούς.Κάπως έτσι ανατραφήκανε και οι εν λόγω τρομοκράτες, από επίσημους τρομοκράτες...κι όταν μπλέκουν χρήματα, πετρέλαια, γεωστρατηγικά συμφέροντα μαζί με θρησκεία και θρησκευτικό φανατισμό... σπέρνεις ανέμους, ξέρεις τι θα θερίσεις.. Κρίμα για τον απλό κόσμο..πολύ κρίμα..Καταλαβατε γιατι τα εβαλαν με τη Γαλλια;Με ποια αφορμη;
Μπα τίποτα δεν έκαναν, από Μοσαντέκ σε Χομεινί. Έπειτα όταν δεν μας άρεσαν και αυτοί φέραμε στο παιχνίδι και τον Σαντάμ αλλά και αυτός ανέβηκε πολύ. Οπότε ας κάνουμε ένα ντου και εκεί για να τους φτιάξουμε κράτος.Γι αυτο μιλησα για αφορμη. Αν το συνδεουν με καποια συγκεκριμενη κινηση των Γαλλων...