North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Επιτέλους εμφανίστηκες! είχα αρχίσει ν'ανησυχώ! πες μας την αλήθεια για τα κίτρινα γιλέκα, ποιοι είναι πραγματικά?Υπαρχει. Δεν μπορω να γνωριζω πως θα ειναι την Δευτερα και την επομενη εβδομαδα η κατασταση. Ουτε τα μερη που θα κινηθεις. Δεν υπαρχει ομως θεμα κινδυνου αν φοβασαι αυτο. Παρολα αυτα το προγραμμα που εχεις φτιαξει ισως χρειαστει να το αλλαξεις. Για παραδειγμα για αυριο Σαββατο που ειναι προγραμματισμενη η μεγαλη διαδηλωση των κιτρινων γιλεκων θα παραμεινουν κλειστα ολα τα μνημεια του δικτυου του Κεντρου των μνημειων:
- L'Arc de Triomphe
- Le Panthéon
- La Conciergerie
- La Sainte Chapelle
- Les tours de Notre Dame de Paris
- La Chapelle expiatoire
- Le Domaine national du Palais-ROyal
- L'Hôtel de Sully
Δε μπορεί να σου πει την αλήθεια κάποιος που πιστεύει σε ψέμματα.Επιτέλους εμφανίστηκες! είχα αρχίσει ν'ανησυχώ! πες μας την αλήθεια για τα κίτρινα γιλέκα, ποιοι είναι πραγματικά?
Ωωωωωωωωωωωωωω χοντρόοοοοοοοοοΔε μπορεί να σου πει την αλήθεια κάποιος που πιστεύει σε ψέμματα.
Τι κουταλι και πηρουνι ρε; Με μαχαιρι και πηρουνι τρωγονται.Υ.γ:Τι θέση είναι αυτή ρε;Τι έπαθες;Είσαι καλά;Μηοως τρως και τα μακαρόνια με κουτάλι και πιρούνι; Παμε δυναμικά.
δεν κάνουμε δουλειά έτσι...Τι κουταλι και πηρουνι ρε; Με μαχαιρι και πηρουνι τρωγονται.
Γιατι εσυ τα τρως με τα χερια;δεν κάνουμε δουλειά έτσι...
Ο tripakias πήρε θέση σε άλλο θέμα. Εγώ πάλι ήμουνα το περασμένο Σάββατο στα κίτρινα γιλέκα και είμαι ακόμα φρικαρισμένος.Υ.γ:Τι θέση είναι αυτή ρε;Τι έπαθες;Είσαι καλά;Μηοως τρως και τα μακαρόνια με κουτάλι και πιρούνι; Παμε δυναμικά.
Λογικο, το κινημα ειναι εναντια στις φιλελευθερες πολιτικες.Ο tripakias πήρε θέση σε άλλο θέμα. Εγώ πάλι ήμουνα το περασμένο Σάββατο στα κίτρινα γιλέκα και είμαι ακόμα φρικαρισμένος.